2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı

Son dakika 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2021-2022 eğitim öğretim yılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 329 2021-2022 eğitim öğretim yılı haberi bulunmuştur. Tüm 2021-2022 eğitim öğretim yılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı!
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı! Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru işlemleri 21 Kasım’da başladı, 30 Kasım’da sona erecek. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, sonuç duyurusunu beklerken henüz başvuru yapmayan öğrenciler ise VGM burs başvurusu hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar?
26.11.2022 Eğitim
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Üniversitelerin farklılaşması adına 'öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteler' biçiminde rekabet gücü yüksek, bilimsel çalışmalarda temayüz eden üniversiteleri, ayrı bir grup altında YÖK olarak desteklemeye karar verdik" dedi.
3.11.2022 Eğitim
Bakanlar Soylu ve Özer, 'trafikte yaya önceliği' iş birliği protokolünü imzaladı
Bakanlar Soylu ve Özer, 'trafikte yaya önceliği' iş birliği protokolünü imzaladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla gerçekleştirilen 'Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' kampanyası kapsamında iş birliği protokolü imzaladı.
29.09.2022 Gündem
Öğretmenleri sevindiren gelişme! MEB son dakika olarak duyurdu: Yüzde 50 indirimli olacak
Öğretmenleri sevindiren gelişme! MEB son dakika olarak duyurdu: Yüzde 50 indirimli olacak MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni düzenlemeyi resmen açıkladı, yüzde 50 indirim geliyor. Bakan Özer, öğretmenlerin öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için yeni bir düzenleme yapıldığını belirtti.
15.09.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Öğrenci ve öğretmen herkesi kapsıyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılında...
MEB resmen duyurdu! Öğrenci ve öğretmen herkesi kapsıyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılında... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Öğrenci ve öğretmen milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında eğitim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 2022-2023 eğitim öğretim yılı, öğrenciler, ders kitapları, öğretmen atamaları, yaz okulları, uzman öğretmenlik başvuruları ve daha birçok konuda açıklamada bulunan Bakan Özer, 12 Eylül'de okulların başlayacağını belirterek, öğretmenler için de güzel bir haber verdi. İşte Bakan Özer'in yeni açıklamaları...
17.08.2022 Eğitim
AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek?
AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek? İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) bütünleme (telafi) sınavları bugün sona erecek. Adaylar ASUZEF telafi sınavları ile ilgili üniversiteden yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek? AUZEF bahar yarıyılı bütünleme (telafi) sınavları saat kaçta? İşte detaylar…
3.07.2022 Eğitim
3. dönem AÖL sınav tarihi 2022 merak ediliyor! AÖL sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi?
3. dönem AÖL sınav tarihi 2022 merak ediliyor! AÖL sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi? AÖL sınav tarihleri, 3. dönem sınavları için araştırmalar devam ediyor. Lise eğitimini dışarıdan bitirmek isteyen adaylar ders seçimi ve kayıt yenileme işlemlerini tamamladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları temmuz ayında düzenlenecek. Peki, AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi olacak? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihleri 2022…
29.06.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş okul kararı, tüm öğrenciler artık...
MEB harekete geçti! Flaş okul kararı, tüm öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Okulların 3 aylık yaz tatiline girmesinin ardından karar verildi. İlk kez olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Bu yaz ilk defa milli eğitim bakanlığı olarak çocuklarımızı yalnız bırakmayacağız. Yaz okullarında yanlarında olacağız. 4 tane yaz okulu açıyoruz. Film yaz okulu, matematik yaz okulu ve İngilizce yaz okulu, Türkiye’nin neresine gidersin gitsin öğrencilerimiz başvurarak ücretsiz yararlanabilecek. Öte yandan 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi MEB tarafından yayınlandı. Karnelerini alan öğrenciler "yaz tatili ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ne zaman açılacak? İşte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi ve son dakika haberinin detayları...
18.06.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Burhan Felek Stadyumu'nda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Yarının Türkiye'sini gözlerinin parıltısı kalbimizi ısıtan bu çocuklar, gençler inşa edecek. Sene sonuna kadar 100 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
17.06.2022 Siyaset
Karneler ne zaman verilecek 2022 2. Dönem, saat kaçta dağıtılacak? Karneyi almaya gitmezsek ne olur? Karne saati!
Karneler ne zaman verilecek 2022 2. Dönem, saat kaçta dağıtılacak? Karneyi almaya gitmezsek ne olur? Karne saati! Karneler saat kaçta dağıtılacak, Bugün 2. Dönem karneler saat kaçta alınacak? Sabahın ilk saatleriyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşıyor. 17 Haziran Cuma günü yaz tatili başlayacak. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci için 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Karneler için sabırsızlanan öğrenciler ve veliler karnelerin veriliş saati sorguluyor. Peki, karneler saat kaçta verilecek, ne zaman dağıtılacak? Karne günü okula saat kaçta girilir?
17.06.2022 Eğitim
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj...
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj... 2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sona erecek. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girecek. Öğrenciler yılın yorgunluğunu tatilde atacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılı ise 12 Eylül 2022'de başlayacak. Bu yaz çok sayıda yaz okulu ve kurs programları devreye alınacak. Başvuru tarihleri de belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonu mesajı yayımladı.
17.06.2022 Eğitim
AUZEF Telafi Sınavı (Bütünleme) için sınav merkezi tercihi ne zaman son? Bütünleme sınavı tercihi nasıl yapılır?
AUZEF Telafi Sınavı (Bütünleme) için sınav merkezi tercihi ne zaman son? Bütünleme sınavı tercihi nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi AUZEF’ten öğrencilere uyarı! Telafi Sınavı (Bütünleme) için sınav merkezi tercihi sona eriyor. Adaylar tercihlerini https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden yapabilecek. Peki, AUZEF Telafi Sınavı (Bütünleme) için sınav merkezi tercihi ne zaman son? Telafi Sınavı (Bütünleme) için sınav merkezi tercihi nasıl yapılır? İşte detaylar…
13.06.2022 Eğitim
Üniversiteden intiharlarla ilgili açıklama
Üniversiteden intiharlarla ilgili açıklama Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü, son 2 ay içerisinde yurtlarda kalan 3 öğrencinin pencereden atlayarak, bir öğrencinin de evinde yaşamına son vermesiyle ilgili açıklama yaptı. AÜ Rektörlüğü, sorumluluk ve yetki alanlarında olmamasına rağmen konuyu hassasiyetle incelediklerini açıkladı.
12.06.2022 Gündem
Üniversiteden intiharlarla ilgili açıklama
Üniversiteden intiharlarla ilgili açıklama Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü, son 2 ay içerisinde yurtlarda kalan 3 öğrencinin pencereden atlayarak, bir öğrencinin de evinde yaşamına son vermesiyle ilgili açıklama yaptı. AÜ Rektörlüğü, sorumluluk ve yetki alanlarında olmamasına rağmen konuyu hassasiyetle incelediklerini açıkladı.
12.06.2022 Gündem
Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak?
Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak? Okullarda yaz tatili heyecanı başlarken eğitimde son haftaya girildi. Okulların kapanmasına kısa bir süre kala, karnelerin ne zaman dağıtılacağı merak ediliyor. Peki, Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak? Karneler hangi gün basılır? İşte detaylar…
12.06.2022 Eğitim
Karneler ne zaman basılacak ve verilecek? Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi?
Karneler ne zaman basılacak ve verilecek? Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi? Karneler ne zaman basılacak, öğrenciler karnelerini ne zaman alacak 2022? Yaz tatili için hazırlıklar devam ederken, karnelerin ne zaman verileceğini de sorgulanmaya başlandı. Sene sonunun bitmesine sayılı günler kala karne basım tarihi araştırılıyor. Peki, Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi?
9.06.2022 Eğitim
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2022 Taktir, teşekkür belgesi için ortalama kaç olmalı, belge hesaplama nasıl yapılır?
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2022 Taktir, teşekkür belgesi için ortalama kaç olmalı, belge hesaplama nasıl yapılır? Teşekkür belgesi kaç puanla alınır, belge hesaplama nasıl yapılır? 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona ererken, karne alacak öğrenciler takdir ve teşekkür belgesi hesaplaması için arama motorlarına yöneldi. Notlarının karşılığında belge alıp alamayacakları merak eden öğrenciler aramalarını hızlandırdı.
8.06.2022 Eğitim
BİLSEM yaz okulları başvurusu ne zaman? BİLSEM öğretmen başvuruları hangi tarihte? BİLSEM kursları ne zaman başlıyor?
BİLSEM yaz okulları başvurusu ne zaman? BİLSEM öğretmen başvuruları hangi tarihte? BİLSEM kursları ne zaman başlıyor? MEB duyurdu! BİLSEM’lerde yaz okularına başvuru tarihi belli oldu. BİLSEM Yaz Okulları’na ilişkin kılavuz illere gönderildi. Başvurular haziran ayında alınacak. Peki, BİLSEM yaz okulları başvurusu ne zaman? BİLSEM kursları ne zaman başlıyor? BİLSEM yaz okuluna kimler başvuru yapabilecek? BİLSEM yaz okulu kursları hangi gün olacak? İşte detaylar…
6.06.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Tarih belli oldu, 25 Haziran'da başlıyor, 2-12. sınıf öğrencileri...
MEB son dakika duyurdu! Tarih belli oldu, 25 Haziran'da başlıyor, 2-12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Merakla beklenen tarih belli oldu. 2.sınıftan 12. sınıfa kadar milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. 25 Haziran'da başlıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, BİLSEM’lerde yapılacak yaz okulları için öğrenci başvurularının 25 Haziran alınmaya başlanacağını duyurdu.
6.06.2022 Eğitim
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı!
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı! Uzmanlar, 2022 LGS sorularını değerlendirdi. Detaylı olarak analiz edilen 2022 LGS’de ortaya sınavla ilgili ilginç veriler çıktı. Peki, Eğitimciler LGS’yi nasıl değerlendiriyor? LGS matematik kolay mıydı? LGS’de fen bilimleri zorladı mı? Yaklaşık 1,3 milyon öğrencinin katılım sağladığı 2022 LGS ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortaokul bölüm Koordinatörü ve eğitimci Mert Kaldırım sınav ile ilgili dikkat çeken bilgiler verdi.
5.06.2022 Eğitim
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okulların kapanmasına sayılı günler kala milyonlarca öğrencinin gözü karnelerin dağıtılacağı tarihe çevrildi. Eylül ayında başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna yaklaşılırken okulların ne zaman tatil olacağı merak konusu oldu. Sene başında Milli Eğitim Bakanlığı eğitim takvimini paylaşmıştı. Peki, Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman alınacak 2022? İşte detaylar…
30.05.2022 Eğitim
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile...
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Son dakika kararının detayları belli oldu. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerini doğrudan ilgilendiriyor. Milyonlarca öğrenci yaz tatili için geri sayıma başladı. Tatil öncesi MEB'den son dakika kararı geldi. Bakan Özer tarafından tek açıklandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında hayata geçirilecek. MEB okuma becerilerinin geliştirilmesine yönelik olarak çalışma başlattı. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin yaş gruplarına uygun metinler oluşturuldu. İlk etapta 4. sınıf düzeyine yönelik hazırlanmış metinlerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında basılı ve ücretsiz olarak öğrencilere iletildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında ise 3 ve 5. sınıf düzeyindeki metinler aynı şekilde ücretsiz olarak öğrencilerle buluşturulacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrenciler için yaz okulu açılacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak amacıyla "MEB Çocuk Yaz Tatili Etkinlik Kitapları” hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenler için de güzel haber geldi. Bakan Özer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
29.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yüz binlerce öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Güzel haberi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Özer, öğretmenlere 20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde izin verileceğini, 27-30 Haziran tarihlerinde ise bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklarını açıkladı. Özer, "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
27.05.2022 Eğitim
Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ne zaman başlıyor? İşte okulların kapanış tarihi!
Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ne zaman başlıyor? İşte okulların kapanış tarihi! 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesine sayılı günler kaldı. Okullarda eğitim yılı geride kalırken, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte okulların ne zaman tatil olacağı da merak ediliyor. Milyonlarca öğrenci ve velinin gözü karnelerin dağıtılacağı tarihe çevrildi. Peki, Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Haziran’ın kaçında okullar tatil olacak? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
25.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2021-2022 eğitim öğretim yılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.