2017 Ramazan

2017 Ramazan

Son dakika 2017 ramazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2017 ramazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2017 ramazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2017 Ramazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2017 ramazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 2017 ramazan haberi bulunmuştur. Tüm 2017 ramazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
2018'de kaç gün tatil var?
2018'de kaç gün tatil var? Çalışanlar 2018'de kaç gün tatil yapacak? İşte 2018 yılı resmi tatil günleri...
30.12.2017 Yaşam
En çok kaza 18.00-22.00 ve 04.00-08.00 arasında
En çok kaza 18.00-22.00 ve 04.00-08.00 arasında İçişleri Bakanlığı bayram tatilinde meydana gelen kazalarda 122 kişinin hayatını kaybettiğini, kazaların tek araçlı, yoldan çıkma, refüj, banketlere vb çarpma şeklinde meydana geldiğini açıkladı.
5.09.2017 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı İçişleri Bakanlığı: 10 günlük bayram tatili süresince meydana gelen kazalarda 122 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Son 9 yılda, 9 gün bayram tatili olan 5 yılın Kurban Bayramı kazaları dikkate alındığında, 2017 yılı bayram tatili süresinde araç yoğunluğu bir önceki yıla göre yüzde 20 artmış olmasına rağmen kazalardaki ölüm oranında yüzde 15 azalma meydana gelmiştir.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? (2017 Bayram tarihleri)
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? (2017 Bayram tarihleri) Ramazan Bayramı yarın başlıyor. Ramazan Bayramı’nın birinci günü 25 Haziran Pazar günü kutlanacak. Bayram 27 Haziran Salı günü sona erecek. Köprü ve otoyollar, bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için bayram sonrasında da idari izinli sayılmaları kararını aldı.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? Bayram tatili kaç gün sürecek?
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? Bayram tatili kaç gün sürecek? Müslüman alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan ayının son günlerine gelindi. Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan Bayramı kutlanacak. Bu yıl Ramazan Bayramı’nın birinci günü 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Peki bayram tatili kaç gün sürecek?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Ramazan Bayramı’nın birinci günü 25 Haziran Pazar günü kutlanacak. 27 Haziran Salı günü de bayramın son günü olacak. Yapılan açıklamalara göre Ramazan Bayram'ında İstanbul ve İzmir’de toplu taşıma %50 indirimli olurken, köprü ve otoyollardan geçişler ise ücretsiz olacak.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı birinci günü bu yıl 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününün hafta sonuna denk gelmesinden dolayı geçmiş yıllarda olduğu gibi uzun bir bayram tatili olmayacak. Ramazan Bayramı 27 Haziran Salı günü sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor?
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı’na bir haftadan az bir süre kaldı. Ramazan Bayramı’na daha da yaklaştığımız şu günlerde herkes tarafından bayram tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyor. Bayram tatili için Milli Eğitim Bakanlığı hangi açıklamayı yaptı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor?
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı için çok az bir zaman kaldı. Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte de bayram tatilinin kaç gün olacağı sorgulanmaya başladı. Bayram için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Peki Ramazan Bayramı Tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Kadir Gecesi ne zaman idrak edilecek? Kadir Gecesi hangi ibadetler yapılır
Kadir Gecesi ne zaman idrak edilecek? Kadir Gecesi hangi ibadetler yapılır Kadir Gecesi için geri sayım sayım sürüyor. İslam alemi tarafından Ramazan ayının ve yılın en değerli günü ve gecesini sembolize eden Kadir Gecesi'nde yapılması gereken ibadetler haberimizde yer alıyor. İşte Kadir Gecesi'ne ilişkin detaylar ve idrak edileceği tarih...
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili ne zaman başlıyor?
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı için çok az bir süre kaldı. İslam alemi için çok özel bir yerde olan dini bayramların ilki Ramazan Bayramı ne zaman başlayacak sorusu sorulmaya başlandı. Peki Ramazan Bayramı ne zaman başlayacak? Bayram tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
İl il iftar vakitleri! (2017 Ramazan İmsakiyesi)
İl il iftar vakitleri! (2017 Ramazan İmsakiyesi) İl il iftar vakitleri gündemde sıkça araştırılan konuların başında yer alıyor. 2017 yılının Ramazan ayının yaşanmasıyla birlikte illere göre iftar saatleri de merak ediliyor. 2017 yılı Ramazan İmsakiyesi'ne haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan ayının son günlerine geldik. Ramazan bayramına az bir süre kala bayram tatilinin de hangi güne denk geldiği ve bayramın kaç gün olacağı merak ediliyor. Bayram için gerekli hazırlıklar yapılmaya başlandı. Peki Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı yaklaşıyor! Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı yaklaşıyor! Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Ramazan ayının üçüncü haftası içerisindeyiz. Ramazan Bayramı’na yaklaşık 10 gün kaldı ve bayram heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı. Bayram için gerekli hazırlıklarının yapıldığı şu günlerde bayram tatilinin kaç gün olacağı da merak edilen sorulardan bir tanesini oluşturuyor. Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan ayının önemi nedir? Ramazan Bayramı yaklaşıyor!
Ramazan ayının önemi nedir? Ramazan Bayramı yaklaşıyor! Ramazan ayının ilk iki haftasını geride bırakmış bulunmaktayız. Ramazan Bayramı'na iki haftadan az bir süre kaldı ve bütün ülkeyi yavaş yavaş bayram heyecanı sarmaya başladı. Ramazan ayının geri kalan günlerinde nelere dikkat etmeliyiz?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan ayının sonuna yaklaştıkça herkes tarafından 2017 yılı Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyor. 2017 yılı Ramazan Bayram tatili hangi güne denk geliyor? Bayram tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan ayı kaç gün sürecek? Ramazan Bayramı ne zaman?
Ramazan ayı kaç gün sürecek? Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan ayı, hicri takvime göre 9. ay olarak kabul edilen ve İslam dininin kutsal olan 3 aylarından en kutsal aylarından biridir ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indiği aydır. Ramazan ayı 2017 yılı içerisinde, 27 Mayıs Cumartesi günü başlamıştı. Gece takvimler 27 Mayıs tarihini gösterdiğinde ülkemizde milyonlarca vatandaşımız Ramazan ayı orucunu tutmak için sahur yaptı ve günün ilerleyen saatlerinde iftar yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? (Bayram tatili kaç gün olacak?)
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? (Bayram tatili kaç gün olacak?) Ramazan ayı Müslümanlar için önemli bir yere sahiptir. Ramazan ayının ikinci haftasında olduğumuz bugünlerde bayrama da az bir süre kaldı. Şimdiden vatandaşlar tarafından bayramın hangi güne denk geldiği ve bayramın kaç gün olacağı merak edilmeye başlandı. Peki Ramazan Bayramı tatili bu sene kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı hangi gün kutlanacak?
Ramazan Bayramı hangi gün kutlanacak? Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Mübarek Ramazan ayının içinde bulunduğumuz bu günlerde vatandaşlar tarafından Ramazan Bayramı tatilinin kaç olacağı ve bayramın hangi güne denk geldiği sorgulanmaya başladı. Peki Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bu yıl verilecek fitre miktarı ne kadar?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? İstanbul’da oruç kaçta açılacak?
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? İstanbul’da oruç kaçta açılacak? Ramazan Bayramına az bir süre kaldı. Mübarek Ramazan ayının içinde bulunduğumuz şu günlerde vatandaşlar tarafından Ramazan Bayramı’nın hangi güne denk geldiği ve bayram tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyor. Peki, Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman? 2017 yılında bayram tatili kaç gün yapılacak?
Ramazan Bayramı ne zaman? 2017 yılında bayram tatili kaç gün yapılacak? Ramazan Bayramı ne zaman? sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. 2017 yılının Ramazan ayına başlanmasıyla birlikte bayram tatilinin ne zaman ve kaç gün yapılacağı da merak konusu oldu. İşte Ramazan Bayramı ile ilgili detaylı bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Ramazan ayı ne zaman bitiyor? Ramazan Bayramı ne zaman?
Ramazan ayı ne zaman bitiyor? Ramazan Bayramı ne zaman? Tüm İslam alemi için önemi ve kutsallığı tartışılmaz olan Ramazan ayının 7. gününe girmiş bulunmaktayız. Ramazan ayının 7. günündeki büyük illerimizin imsakiyesi, kadir gecesi tarihi, Ramazan Bayram tatilinin kaç gün olacağı ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman? 2017 Ramazan Bayramı tatili...
Ramazan Bayramı ne zaman? 2017 Ramazan Bayramı tatili... Ramazan Bayramı ne zaman sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. 2017 yılının Ramazan ayına kavuştuktan sonra Müslüman alemi Ramazan Bayramı'nın hangi güne denk geldiğini merak eder oldu. İşte bayram tatilinin kaç gün süreceği...
29.09.2021 Gündem
İzmir iftar ve sahur vakitleri! (2017 Ramazan İzmir İmsakiyesi)
İzmir iftar ve sahur vakitleri! (2017 Ramazan İzmir İmsakiyesi) İzmir iftar ve sahur vakitleri oruç tutan vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan İzmir iftar ve sahur vakitlerini sizler için derledik. İşte İzmir iftar ve sahur vakitleri...
29.09.2021 Gündem
Ankara iftar ve sahur vakitleri! (2017 Ramazan Ankara İmsakiyesi)
Ankara iftar ve sahur vakitleri! (2017 Ramazan Ankara İmsakiyesi) Ramazan ayının başlangıcından itibaren vatandaşlar iftar ve sahur vakitlerini oldukça merak ediyorlar. Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar için Ankara iftar ve sahur vakitlerini derledik. İşte 2017 Ramazan Ankara İmsakiyesi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2017 Ramazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2017 ramazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.