2 Mart

2 Mart

Son dakika 2 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.327 2 mart haberi bulunmuştur. Tüm 2 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Şüphelilerin Abdurrahim Albayrak'ın telefonunu bankanın kurumsal numarasına benzediği için kopyaladıkları öğrenildi. Dolandırılanlar telefon numarasına geri dönüş yaptıklarında Abdurrahim Albayrak'ın telefonu açtığını belirtti.
6.03.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi Sultangazi'de, trafik kazası ihbarına giden itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanan araçlar yüzünden ilerleyemedi. O anlar, itfaiyenin araç kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Survivor'da yemek ihlali: Acun Ilıcalı cezayı kesti, haftanın ilk eleme adayı belli oldu
Survivor'da yemek ihlali: Acun Ilıcalı cezayı kesti, haftanın ilk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı, konseyde bir yarışmacının yakının yemek kuralını ihlal etmesini açıkladı. Peki 2 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?
3.03.2024 Magazin
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
29.02.2024 Galatasaray
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da...
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da... Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Yaşam
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
EYT’de bilinmeyen prim detayı! Başlangıç kabul edilmiyor, başvurular reddediliyor
EYT’de bilinmeyen prim detayı! Başlangıç kabul edilmiyor, başvurular reddediliyor EYT ile emekli olanlar maaşlarını almaya başlarken bazıları da kademeli olarak ilk maaşını alma heyecanı yaşıyor. EYT sonrası işten çıkanlara 100 gün uyarısında bulunan İş ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Mehmet Akif Cenkci, sigorta başlangıcı ile ilgili önemli tespitte bulundu.
21.07.2023 Emekli
Çanakkale'yi yenilmez yapan mayınlar ilk kez görüntülendi! 'Görevinin büyüklüğü nedeniyle şehit kabul edildi'
Çanakkale'yi yenilmez yapan mayınlar ilk kez görüntülendi! 'Görevinin büyüklüğü nedeniyle şehit kabul edildi' Çanakkale’yi yedi düvele geçilmez kılarken işgal kuvvetlerinin İstanbul’a ulaşmasını engelleyen en önemli unsurlardan Nusrat mayın gemisi ve mürettebatı, Çanakkale Muharebeleri’nin 108. yılında anılıyor.
18.03.2023 Gündem
'Deprem Şarlatanı' yine ortaya çıktı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin
'Deprem Şarlatanı' yine ortaya çıktı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremleri 3 gün öncesinden tesadüfen bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets'den yeni deprem tahminleri verdi.
15.03.2023 Dünya
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni Akşener’in ‘Altılı Masa’ya yönelik çıkışıyla tereddüt yaşayan İYİ Parti seçmenini Cumhur İttifakı’na çekmek isteyen AK Parti’de, bu amaçla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülü üzerinde duruluyor.
15.03.2023 Gündem
Taksiciden genç kız ve sevgilisine beyzbol sopalı dayak! O sözleri duyunca çıldırdı
Taksiciden genç kız ve sevgilisine beyzbol sopalı dayak! O sözleri duyunca çıldırdı İzmir'in Konak ilçesinde Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı O.İ.'ye 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışmada beyzbol sopasıyla saldırdığı iddia edilen taksi şoförü Önder T., her iki kişiye yönelik 'silahla kasten yaralama' suçundan, indirimle 4 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, 'silahla tehdit' suçundan ise beraat etti.
11.03.2023 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday Altılı Masa’nın 2 Mart’taki toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına itirazıyla başlayan krizin, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının “cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesi taahhüdü” formülüyle aşılması, iktidar cephesinde de yankı buldu.
8.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.