2 Kişi Öldü

2 Kişi Öldü

Son dakika 2 kişi öldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 kişi öldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 kişi öldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 Kişi Öldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 kişi öldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.412 2 kişi öldü haberi bulunmuştur. Tüm 2 kişi öldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.02.2024 Adana
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor? Çağlayan Adliyesi önünde silah sesleri paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adliyeye giriş çıkışlar kapatıldı. Peki, Çağlayan Adliyesi olayı nedir? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
6.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.11.2023 Gündem
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Ordu’nun Altınordu ilçesinde kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen otomobile alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü Çorum'un Boğazkale ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin hafif ticari aracı, takla attı. Kazada, 2 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı Kayseri-Malatya yolunda, otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, otomobilin karşı şeride geçip, cipe çarptığı kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.
22.09.2023 Yaşam
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde menfez bendine çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
21.09.2023 Yaşam
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza Denizli'nin Tavas ilçesinde, karşısına çıkan motosiklet ile çarpışan otomobilin mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlediği sırada lastiği patladığı belirtilen TIR, aynı yönde ilerleyen cipe çarptı. Can pazarının yaşandığı feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
3.08.2023 Gündem
Düzce’de iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
Düzce’de iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Kaza gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çamköy kavşağında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yusuf Y. idaresindeki 81 ADA 107 plakalı Honda marka otomobil ile Selçuk P. idaresindeki 06 COA 368 plakalı Ford marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine trafik kazasının yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
1.07.2023 Yaşam
Karşı şeride geçen tır otobüsle kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı
Karşı şeride geçen tır otobüsle kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı Denizli’ni Çardak ilçesinde karşı şeride geçen tırın yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 6’sı ağır 20 kişi yaralandı.
21.06.2023 Yaşam
Demir kapıya çarpan ticari araç ikiye bölündü! 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Demir kapıya çarpan ticari araç ikiye bölündü! 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Bursa’da yağışlı havanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç önce bir iş yerinin demir kapısına, ardından önündeki otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen araçtaki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
4.05.2023 Yaşam
İşçi servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 17 yaralı
İşçi servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 17 yaralı Ankara'nın Nallıhan ilçesinde işçileri taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
28.04.2023 Gündem
Kayseri'de cenaze aracı şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Kayseri'de cenaze aracı şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı Kayseri -Malatya kara yolunda cenaze taşıyan nakil aracının şarampole devrildiği kaza 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
9.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı Şanlıurfa'da, 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2023 Gündem
İstanbul'da 7 katlı otelde yangın: 2 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da 7 katlı otelde yangın: 2 kişi hayatını kaybetti Pendik'te 7 katlı otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
24.03.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Beylikdüzü Ambarlı Liman yolunda TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
16.03.2023 Yaşam
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı TEM Otoyolu Düzce kesiminde sabaha karşı 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre TEM Otoyolu İstanbul istikametine yol trafiğe kapatılarak araçlar D-100 karayoluna verildi.
3.03.2023 Yaşam
Deprem bölgesindeki aileyi Mersin’e götüren taksi kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
Deprem bölgesindeki aileyi Mersin’e götüren taksi kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı Deprem bölgesi Kahramanmaraş’tan Mersin’e doğru giden ailenin içerisinde bulunduğu taksisinin kaza yapması neticesinde 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
9.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

2 Kişi Öldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 kişi öldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.