2 El Araba Fiyatları

2 El Araba Fiyatları

Son dakika 2 el araba fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 el araba fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 el araba fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 El Araba Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 el araba fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 2 el araba fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm 2 el araba fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil almak isteyene 200 bin TL'nin altında 10 araç listeledik! 2024 öncesi bu fiyatlar inanılır gibi değil
Otomobil almak isteyene 200 bin TL'nin altında 10 araç listeledik! 2024 öncesi bu fiyatlar inanılır gibi değil 2024'e kısa bir süre kaldı. Araba fiyatlarında büyük düşüş sürüyor. Otomobil markaları sıfır araçlarda indirime gitmiş ardı ardında kampanyalar düzenlemişti. İkinci el pazarında da düşüşler devam ediyor. 200 bin TL'nin altında araç alacaklar için listeyi yaptık. İşte hazırladığımız 10 araç...
16.12.2023 Otomobil
350-400 bin TL arası en iyi hangi arabalar alınır?
350-400 bin TL arası en iyi hangi arabalar alınır? Otomobil piyasasındaki inanılmaz artış alıcıları ikinci el piyasasına yönlendirdi. Dövizdeki yükseliş piyasaları olumsuz etkiledi. Biz de 2023 yılında bütçesi kısıtlı olanlar için 350-400 bin TL arasında alınacak en iyi arabaları araştırdık. Haydi gelin birlikte bakalım.
23.10.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne?
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? Dolar başta olmak üzere döviz kurlarında yaşayan düşüşün fiyatlara yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor. Özellikle perakende, akaryakıt ve teknoloji ürünleri başta olmak üzere indirim beklenen sektörlerden biri de otomobil piyasası oldu. Peki, İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? İkinci el araçlar düşecek mi? İşte detaylar...
22.12.2021 Ekonomi
Araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatları ne zaman düşecek? Sektörden kritik uyarı!
Araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatları ne zaman düşecek? Sektörden kritik uyarı! Çip krizi, tedarik sorunu ve ÖTV gibi nedenlerle araba fiyatları yükselmeye devam ediyor. Pandeminin başından bari yaşanan kriz daha da derinleşti. Araba fiyatlarındaki önlenemez yükseliş piyasayı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle tüm dünyada yaşanan çip krizi ikinci el araç fiyatlarının da artmasına neden oluyor. Peki, Araba fiyatları artacak mı? İkinci el araba fiyatlarına zam gelir mi? Araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatları ne zaman düşecek? İşte otomobil piyasasında son durum…
13.11.2021 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak, tarih belli oldu
Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak, tarih belli oldu Araba alma planı yapan herkes sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Sıfır araçlarda yaşanan çip krizi ikinci el araba fiyatlarının da artmasına neden oldu. Son 15 gün içerisinde 2. el araba fiyatları yüzde 10 arttı. Araba almak isteyenler fiyat artışlarının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İkinci el araba fiyatlarının yılbaşından sonra da artış trendinde olması bekleniyor.
10.11.2021 Çalışma Hayatı
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sıfır araçlarda çip krizinin 2. el araba fiyatlarına etkisi ve 2. el araba piyasasında son durum!
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sıfır araçlarda çip krizinin 2. el araba fiyatlarına etkisi ve 2. el araba piyasasında son durum! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), çip krizi nedeniyle otomotiv sektöründeki toparlanmanın yavaş olacağını söyledi. Öte yandan Ağustos ayında gelen ÖTV düzenlemesi nedeniyle yüksek olan fiyatlar bazı modellerde düşse de artan dolar kuru nedeniyle fiyatlar yeniden yükselişe geçti. Peki, İkinci el araba fiyatları düşecek mi? 2. el araba piyasası ne zaman düşer? 2. el araba piyasası son durum…
20.10.2021 Gündem
ÖTV indirimi 2. el araçları etkiler mi, ÖTV indirimi 2. eli nasıl etkiler? 2. el araba fiyatları düşecek mi?
ÖTV indirimi 2. el araçları etkiler mi, ÖTV indirimi 2. eli nasıl etkiler? 2. el araba fiyatları düşecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Buna göre; yüzde 45'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti 85 bin TL'den 92 bin TL'ye, yüzde 50'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti ise 130 bin TL'den 150 bin TL'ye yükseldi. ÖTV indirimi 2.el araçları etkiler mi 2021? İkinci el otomobil fiyatları düşer mi?
13.08.2021 Gündem
2. el araba fiyatları ne zaman düşer? 2. el araba fiyatları düşecek mi?
2. el araba fiyatları ne zaman düşer? 2. el araba fiyatları düşecek mi? İkinci el araba fiyatlarında artış sürüyor. Bazı modeller geçen yıla göre iki kat arttı. Satışların azalmasına rağmen fiyatlar düşmüyor. Peki, Araba fiyatları ne zaman düşer? 2. el araba fiyatları düşecek mi? 2. el araba fiyatları neden düşmüyor? 2. el araba fiyatları daha da yükselir mi? İşte 2. el araç piyasası ile ilgili son durum...
11.06.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Ve belli oldu
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Ve belli oldu Araba almayı planlayan pek çok kişi yaşanan pandemi süreci ve fiyatlardaki artış nedeni ile bu planlarını erteledi. Özellikle ikinci el araba almak isteyenler fiyatların düşmesini bekliyor. Peki önümüzdeki süreçte ikinci el araba fiyatları düşecek mi? Uzun süredir sıfır araçlarda yaşanan çip krizi nedeni ile otomotiv sektöründe üretimde aksamalar yaşandı. Çip krizi devam ediyor. Üretimin durma noktasına gelmesi, fiyatların yükselmesine yol açtı. Sıfır aramalarda yaşanan bu olumsuzluk 2. el araba fiyatlarında az da olsa fiyat artışı yarattı. Araba sahibi olmak isteyenler fiyat artışının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Yanık, bugünlerde ikinci el araç piyasasında fiyatların düşmesine yönelik beklentinin aksine artışlar görülebileceği uyarısında bulundu.
19.04.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu Araba alacakları ilgilendiriyor. İkinci el araba fiyatlarına zam geldi. Yapılan zam oranı belli oldu. 2. el araba piyasasındaki hareketlilik sürerken araba alma planı yapanlar 'ikinci el araba fiyatları düşecek mi?' diye merak ediyor. Mart ayında ikinci el araba fiyatlarına bir miktar zam geldi. Peki ikinci eldeki fiyat artışı sürecek mi? İkinci el araba almak isteyenler için kritik uyarı!
14.04.2021 Ekonomi
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... İkinci el arabalar, sıfır otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. İkinci el araba almak isteyenlerin ise çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü İkinci el piyasasını manipüle eden satıcılar nedeniyle fiyatlarda balon oluştu. Normalde yaşı gereğince 50 bin lira etmeyecek araçlar 100-150 bin lira bandında satışa konuluyor. Alternatif olmamasından dolayı da ikinci el otomobile ihtiyacı olanlar maalesef bu araçlara yöneliyor. Uygun fiyatlı ikinci el arabalarda hasar kaydı, çok yüksek kilometre, boya, değişen gibi birçok olumsuz faktör bulunuyor. Aracı alırken bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
2.02.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düştü! Acele edin çünkü...
İkinci el araba fiyatları düştü! Acele edin çünkü... Araba alacak milyonlarca kişiyi çok yakın ilgilendiren bir açıklama geldi. İkinci el araba fiyatları uzun süre yüksek seviyelerde seyretmişti. Yapılan açıklama araç almayı düşünenleri sevindirecek. İkinci el araba fiyatları düştü. 2. el araç pazarıyla ilgili de konuşan Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, "Geçen yıl yaşadığımız suni fiyat artışları, kısıtlamaların tekrar hayatımıza girmesiyle Kasım ayında son bulmuş oldu. Şu anda tüm ikinci el otomobillerde ortalama yüzde 10'luk bir fiyat düşüşü hakim; bazı modellerdeyse yüzde 20'ye ulaştı. İkinci el araba almak isteyenler için önemli bir uyarıda bulunan Emre, satılan 8,2 milyon ikinci el araçtan yüzde 65'inin ekspertiz işlemi gördüğünü söyledi.
1.02.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları düşüyor mu? İkinci el araç fiyatları ne zaman düşecek?
İkinci el araba fiyatları düşüyor mu? İkinci el araç fiyatları ne zaman düşecek? İkinci el araba almak isteyenler araç fiyatlarının düşmesini bekliyor. İkinci el araç satıcılarında ise fiyatlarının yükselebileceğine dair beklentiler devam ederken temmuz ayına göre aralık ayında ikinci el araç piyasası gözle görülür bir fark var. Peki, İkinci el araba fiyatları düştü mü? İkinci el araba fiyatları düşer mi? İşte Uzmanından ikinci el araba fiyatları değerlendirmesi!
11.12.2020 Ekonomi
İkinci el araç fiyatları düşer mi? İkinci el araba fiyatları ne olur?
İkinci el araç fiyatları düşer mi? İkinci el araba fiyatları ne olur? İkinci el araba fiyatları ne olacak, düşecek mi soruları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Covid 19 salgını kapsamında dünya çapında sıfır araç sıkıntı yaşandığında, 2. el otomobil fiyatları da doğal olarak yükseldi. Artan ikinci el otomobil fiyatları ve araç piyasasında oluşan dengesizliğin sonrası ikinci el araç satışıyla ilgili yeni düzenleme yapıldı. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yeni yönetmelik Resmi Gazete'de da yayımlandı. Peki, 2. el araba fiyatları ne zaman ne olacak? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?
15.08.2020 Gündem
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu Türkiye piyasasında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken, Bursa'da açık oto pazarı dolup taştı. Fırsatı kaçırmak istemeyenler cebine göre araç ararken, satıcılar ise fiyatların yılbaşından itibaren tekrar yükseleceğini söyledi.
5.11.2023 Ekonomi
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Öğretmenlere SGK prim düzenlemesi geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bakanlar Kurulu nezdinde gündeme getirdim. Bunlarla ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz, inşallah çözeceğiz" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
31.10.2023 Çalışan Hakları
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanının önce bir para yönetimini bilmesi lazım. İki, insan yönetimini bilmesi lazım. Üç, mekan yönetimini bilmesi lazım. Dört problem yönetimini bilmesi lazım. Beş zaman ve problem yönetimini bilmesi lazım. Son olarak da algı yönetimini bilmesi lazım. Özellikle bizdeki muhalefetin belediyecilik anlayışında saydığım 5 yönetimi bilmeksizin sadece ve sadece büyük paralar organizasyonlara vererek algı yönetimiyle uğraştıkları da acı bir gerçek" dedi. Özhaseki, depremin yaralarının sarıldığına da dikkat çekerek, 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.
31.10.2023 Gündem
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdı
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdı Tesla, Çin'de uyguladığı Model Y Performance modeli için indirimi geri aldı ve fiyat artırdı.
27.10.2023 Otomobil
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesaj
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesaj Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankacılık sisteminde Türk Lirasının (TL) payını artırmaya yönelik adımlarla birlikte sadeleşme kapsamında ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine yönelik uygulama kolaylıkları getirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Daha iyi işleyen bir piyasa ekonomisi için önemli sadeleşme adımları. Amaç krediye erişimi kolaylaştırmak ve TL’ye geçişi özendirmek" dedi.
27.10.2023 Ekonomi
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 El Araba Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 el araba fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.