19 Aralık

19 Aralık

Son dakika 19 aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 19 aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 19 aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

19 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 19 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.188 19 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 19 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim Afyonkarahisar'da boşanma aşamasında olduğu Hava Nur Şenol Taşkın (24) ile eşinin babası, annesi ve anneannesini pompalı tüfekle ateş edip öldüren Mert Muharrem Taşkın'ın (25) ifadesi ortaya çıktı. Taşkın, konuşmaya gittiği evde, eşinin ailesinin aracının camlarını yumruklaması üzerine pompalı tüfekle ateş açtığını söyledi.
22.12.2023 Gündem
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
22.12.2023 İddaa
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez (61), hayatını kaybetti.
21.12.2023 Gündem
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı Yalova’da polis İnterpol tarafından rüşvet, yolsuzluk ve hükümete karşı dolandırıcılık suçlarından kırmızı bültenle aranan 2 Irak uyruklu şahıs saklandıkları villada yakalandı.
21.12.2023 Gündem
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı  Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 106 kaçak göçmen kurtarıldı. Bodrum açıklarında ise 89 kaçak göçmen ile 1 organizatör şüphelisi yakalandı.
21.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı?
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı? Gelinim Mutfakta 20 Aralık 2023 puan durumu… Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün Kanal D ekranlarında birbirinden eğlenceli bölümleriyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatıyor. İzleyiciler 20 Aralık puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismin kim olduğunu sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu ve kazandı?
20.12.2023 Televizyon
İnşaat Mühendisleri Günü ne zaman, 19 Aralık ne günü? İnşaat Mühendisleri Günü Kutlama mesajları ve sözleri İNŞAAT MÜHENDİSLERİ GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ
İnşaat Mühendisleri Günü ne zaman, 19 Aralık ne günü? İnşaat Mühendisleri Günü Kutlama mesajları ve sözleri İNŞAAT MÜHENDİSLERİ GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ İnşaat Mühendisleri Günü, her yıl 19 Aralık'ta kutlanır. İnşaat mühendisliği, insanlığın varoluşuyla birlikte başlamış olan önemli bir mühendislik dalıdır. İnsanlar, göçebe yaşamdan vazgeçip yerleşik hayata geçtiklerinde, barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yapılar inşa etmeye başlamışlar. Bu süreç, başlangıçta taş ustaları, zanaatkarlar ve marangozlar tarafından yapılan basit yapıların evrimleşerek inşaat mühendisliği disiplinini oluşturmuştur. Biz de İnşaat günün anlam ve önemine istinaden Mühendisleri Günü ne zaman ve nasıl ortaya çıktı? Sorusunun yanıtı verip, İnşaat Mühendisleri Günü Kutlama mesajları ve sözleri derledik.
19.12.2023 Ekonomi
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi?
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi? Marmaray seferleri durduruldu mu, Maltepe-Suadiye Marmaray seferleri iptal mi? Marmaray kullanmak isteyen vatandaşlar Marmaray seferlerinin çalışıp çalışmadığını, neden durdurulduğu merak ediyor. Peki, 19 Aralık Marmaray’da seferler neden durdu? Marmaray Maltepe-Erenköy çalışıyor mu? Marmaray Suadiye durağı açıldı mı, ne zaman açılacak?
19.12.2023 Gündem
Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi?
Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi? Çin’de deprem mi oldu, sabahın ilk saatlerinde yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Çin'in kuzeydoğusundaki Gansu eyaletinde meydana gelen depremde en az 116 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 400 kişi de yaralandı. Yetkililer, depremin ardından acil müdahale başlattı ve kurtarma ekiplerini bölgeye gönderdi. Peki, Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi?
19.12.2023 Dünya
Altın fiyatlarında fırtına Aralık sonunda kopacak! 2250 TL'ye koşacak! İslam Memiş tarih verdi: 19 Aralık Çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında fırtına Aralık sonunda kopacak! 2250 TL'ye koşacak! İslam Memiş tarih verdi: 19 Aralık Çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar? Altın asıl sürprizini Aralık sonunda yapıyor. Altın fiyatları hakkında görüş bildiren Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında 2 bin lira seviysinin yanıltıcı olduğunu söyledi. "Benim için sürpriz olmaz" diyerek 2250 lira olacağı tarihi açıkladı. İşte 19 Aralık 2023 gram, çeyrek, ons altın fiyatları...
19.12.2023 Ekonomi
ŞOK 15-19 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Yılın son sürprizi son katalogda yer aldı!
ŞOK 15-19 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Yılın son sürprizi son katalogda yer aldı! ŞOK 15-19 Aralık aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği ŞOK güncel katalogda teknoloji, gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar düştü. İşte sürpriz kampanya ve 15-19 Aralık ŞOK aktüel katalog 2023...
18.12.2023 Ekonomi
Erteleme haftasından sonra hangi futbolcular cezalı?
Erteleme haftasından sonra hangi futbolcular cezalı? Ankaragücü-Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından ara verilen Süper Lig'de heyecan 17'nci hafta karşılaşmalarıyla sürecek. Ancak fikstürün bir hafta kaydırılmasının ardından cezalı oyuncularla ilgili kafa karışıklıkları da mevcut
18.12.2023 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’ Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırdı. Peki Dijital Telif Yasası'nın ülkemizde de yürürlüğe girmesi nasıl sonuçlar getirir? İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyler Yetkiner anlattı.
11.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Ekonomi
Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının haklarına ve yaşamlarına dikkat çekmeyi amaçlayan uluslararası bir gündür. Günün amacı, kız çocuklarının eğitim, sağlık, güvenlik ve eşitlik gibi temel haklara sahip olmalarını teşvik etmek ve dünya genelinde bu hakların korunmasına katkı sağlamaktır. Peki, Bugün Dünya Kız Çocukları günü mü? 11 Ekim dünya ne günü, Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
11.10.2023 Gündem
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası' iddialarının ardından Yargıtay'ın bozma kararına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun toplam 190 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
6.07.2023 Gündem
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım Denizli''nin Merkezefendi ilçesinde tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına soda şişesi ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
22.03.2023 Yaşam
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım' Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...
23.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

19 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 19 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.