14 Mayıs

14 Mayıs

Son dakika 14 Mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 14 Mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 14 Mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

14 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 14 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.927 14 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 14 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitme oranları belli oldu!
31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitme oranları belli oldu! Ülke genelinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılım oranı yüzde 67,12 olarak belirlendi.
1.04.2024 Gündem
İdris Ahi kaç oy aldı 2024? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi kimdir, hangi parti? İşte Van Bağımsız aday İdris Ahi’nin aldığı oy oranı secim sonucu
İdris Ahi kaç oy aldı 2024? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi kimdir, hangi parti? İşte Van Bağımsız aday İdris Ahi’nin aldığı oy oranı secim sonucu Van’da son 15 yıldır tüm seçimlere katılan İdris Ahi, Van Büyükşehir Belediyesi için de aday oldu. Ahi, seçimi kazanamazsa, 2028 yılında cumhurbaşkanlığı için de bağımsız aday olacağını açıklamıştı. Peki, İdris Ahi kaç oy aldı? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi yerel seçim sonucu…
31.03.2024 Gündem
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı? 1 Nisan’da üniversiteler tatil mi 2024? Yerel seçime az bir süre kala oy kullanılan okulların tatil olup olmadığı sorgulanırken, üniversitelerin akıbeti de merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yurt genelinde on binlerce okulda gerçekleştirilecek olan yerel seçimler dolayısıyla, seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi, sorusuna yanıt aranıyor. İşte merak edilenler…
30.03.2024 Gündem
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil?
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil? Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için okullarda oy kullanacak. 81 ilde gerçekleşecek seçimlerde çok sayıda öğretmen de sandık görevlisi olarak görev alacak. 14 Mayıs seçimleri sonrası 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası okulların tatil olup olmayacağı merak edilirken, açıklama geldi. Peki, 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki Pazartesi günü 1 Nisan'da okul var mı, işlenecek mi? 1 Nisan resmi tatil mi?
30.03.2024 Gündem
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak? 31 Mart Pazar günü Türkiye'de yerel seçimler gerçekleşecek ve bu seçimlerde okullar da oy kullanımına açılacak. Sandık görevlisi olarak görev alacak birçok öğretmen bulunuyor. Geçmişte, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi olacak?
29.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na 14 Mayıs göndermesi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na 14 Mayıs göndermesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'nun bakanlarla ilgili iddiasına yanıt verdi. Bakan Kacır, "Biz sadece İstanbul'da değiliz. Daha önce Kayseri'de, Bolu'da, Eskişehir'deydim. Türkiye'nin 4 bir yanında çalışmaları sürdürüyoruz. Kendisi 14 Mayıs seçimlerinden önce İstanbul dışında kendisini hayali cumhurbaşkanı ilan ederek mitingler yapıyordu." dedi. Ayrıca Kacır, "Murat Bey hızlı çalışan ve tecrübeli bir insan. İstanbul'a da böyle bir başkan lazım" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'nun bakanlarla ilgili iddiasına yanıt verdi. Bakan Kacır, "Biz sadece İstanbul'da değiliz. Daha önce Kayseri'de, Bolu'da, Eskişehir'deydim. Türkiye'nin 4 bir yanında çalışmaları sürdürüyoruz. Kendisi 14 Mayıs seçimlerinden önce İstanbul dışında kendisini hayali cumhurbaşkanı ilan ederek mitingler yapıyordu." dedi. Ayrıca Kacır, "Murat Bey hızlı çalışan ve tecrübeli bir insan. İstanbul'a da böyle bir başkan lazım" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin 3 ana tema ve 9 ilkeden oluşan seçim beyannamesini açıkladı.
5.02.2024 Gündem
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak YSK’nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla işlemeye başladı.
2.01.2024 Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili?
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili? Zekeriya Yapıcıoğlu, zaman zaman gündem oluyor. HÜDA PAR Genel Başkanı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?
26.12.2023 Gündem
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti  İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.
21.12.2023 Gündem
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? Eczacılar Günü sözleri ve mesajları
Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? Eczacılar Günü sözleri ve mesajları Sağlık sistemimizin önemli bir parçası olan eczacılar, hastaların doğru ilaçları almasını ve bu ilaçları güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için önemli bir rol oynarlar. Hastaların sağlık sorunlarına yönelik danışmanlık da yapan, ilaçlarla ilgili soruları yanıtlayan eczacılar günü bu önemli katkılarını ve uzmanlıklarını kutlama fırsatıdır. Peki, Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? İşte Eczacılar Günü ile ilgili güzel sözler ve Eczacılar Günü mesajları
25.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

14 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 14 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.