13 İl

13 İl

Son dakika 13 il haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 13 il ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 13 il haber sayfamızda bulabilirsiniz.

13 İl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 13 il gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.150 13 il haberi bulunmuştur. Tüm 13 il haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'i sel vurdu, son dakika uyarılar art arda geldi! Bakanlar sel bölgesindeki son durumu açıkladı
Karadeniz'i sel vurdu, son dakika uyarılar art arda geldi! Bakanlar sel bölgesindeki son durumu açıkladı Meteoroloji'nin uyarıları sonrası birçok ilde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere ve değerlendirmelere göre, 13 il için "turuncu kod"lu yağış uyarısı yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya selin vurduğu Bartın'da açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "İlk andan itibaren devletimizin tüm kurum ve kuruluşları vatandaşımızın yanında" dedi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de “Bu sularda yaz ayı artık yılanlar vardır ve bu yılanlar ısırıcı, zehirleyici yılanlar olabilir. Çıplak ayakla girilmemesi lazım” diyerek vatandaşlar uyardı. İşte sel bölgesinden son dakika gelişmeleri...
10.07.2023 Gündem
Son dakika hava durumu sürprizi! 49 il için uyarı verildi: Sel ve su taşkınına dikkat
Son dakika hava durumu sürprizi! 49 il için uyarı verildi: Sel ve su taşkınına dikkat Son dakika hava durumu sürprizi... Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Sağanak yağmur beklenen iller belli oldu. Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu açıkladı. 13 il için turuncu kodlu uyarı verildi. Meteoroloji ayrıca çok sayıda ili sel ve su taşkınına karşı uyardı. Kavurucu sıcaklıklar gidiyor yerine serin hava geliyor. 49 il için kuvvetli sağanak uyarısı verildi. İstanbul, Ankara, İzmir'de sağanak yağmur bekleniyor. İşte merak edilen tüm detaylar...
9.07.2023 Gündem
Meteoroloji uyardı! Bayram tatili öncesi sağanak ve sel tehlikesi: İller belli oldu
Meteoroloji uyardı! Bayram tatili öncesi sağanak ve sel tehlikesi: İller belli oldu Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji çok sayıda ile uyarıda bulundu. Kurban Bayramı tatili öncesi kuvvetli sağanak ve sel uyarısı yaptı. 9 günlük tatil için tatil beldelerine akın edenler ve tatili memleketlerinde geçirmek isteyenler için kritik uyarı geldi. Bu illerde kuvvetli sağanak ve sel uyarısı var. Ayrıca Meteoroloji 13 il için ise sarı kodlu uyarı yaptı. Bayramda hava nasıl olacak? Yarın hava durumu? İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana hava durumu nasıl olacak? İşte merak edilen hava durumu detayları...
18.06.2023 Gündem
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, tedavisinin ardından bugün sabah saatlerinde taburcu edildi.
21.05.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 il için alarm verildi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 il için alarm verildi Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi. Çok sayıda il için alarm verildi. Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Hakkari, Kastamonu, Mardin, Siirt, Urfa, Kırıkkale, Batman ve Şırnak'ta yaşayanlar, yağışlar sebebiyle meteoroloji tarafından sarı kodla uyarıldılar. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
21.05.2023 Gündem
Kritik hava durumu uyarısı! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, çok kuvvetli geliyor
Kritik hava durumu uyarısı! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, çok kuvvetli geliyor Çok kuvvetli yağışlar geliyor. Meteoroloji hava durumuna ilişkin yeni açıklamada bulundu. 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağı da belli oldu; haritaya yansıdı. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
12.05.2023 Gündem
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada kırmızı uyarı yapılan 6 il genelinde meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldığı kaydedildi. Düzce ve Kastamonu'da kayıp 1'er kişi için arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen açıklamada ayrıca Meteoroloji Müdürlüğü verileri dikkate alınarak yarın Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Düzce illeri için sarı uyarı yapıldığı aktarıldı. 
29.06.2022 Gündem
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kastamonu Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "Kırmızı uyarı verdiğimiz Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop'ta toplamda 13 il AFAD müdürlüğü ve diğer il kurulu kuruluş görevlerinden tüm illerde 4 bin 884 personel ve 954 araçla sahadayız" dedi.
28.06.2022 Gündem
Diyarbakır’da başlayıp, 13 kente yayılan atık projesi, Amerikan online platformun belgeselinde
Diyarbakır’da başlayıp, 13 kente yayılan atık projesi, Amerikan online platformun belgeselinde Diyarbakır'da geçen yıl şef Ebru Baybara Demir tarafından gerçekleştirilen, daha sonra 13 şehir ve 52 belediyenin hayata geçirdiği 'Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi' projesi, Amerikan online iletişim platformu HBO Max'ın Zero Waste Chef (Sıfır Atık Şefi) belgeseline konu oldu. Program sunucusu ekolojist ve bilim insanı Diego Garci Vega ve ekibi, Diyarbakır ve Mardin'de projenin mimarı Ebru Baybara Demir ile belgeselin çekimlerini gerçekleştirdi.
10.06.2022 Kültür Sanat
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı!
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı! Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak kalkış uçuşlarına başladı. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Houston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu.
25.01.2022 Gündem
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Yerli haberleşme uydusuyla ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu
Yerli haberleşme uydusuyla ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu Yerli haberleşme uydusuyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tarih belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Türksat 5B’nin de üretimini tamamladık, 2021 yılı sonunda uzaya göndereceğiz. Türkiye’nin en büyük Ar-Ge projelerinden biri Yerli Haberleşme Uydusu Türksat 6A’yı da 2023 yılında uzaya fırlatmayı planlıyoruz" dedi.
18.11.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri)
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri) İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi. İşte İstanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021 Gündem
Bakan Koca bir ilin daha maviye döndüğünü duyurdu!
Bakan Koca bir ilin daha maviye döndüğünü duyurdu! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden koronavirüs ile mücadele kritik bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Bakan Koca bir ilin daha mavi kategoriye geçtiğini duyurdu.
9.08.2021 Gündem
9 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı
9 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı 9 Ağustos Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı. Koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 117 kişi hayatını kaybetti, yeni vaka sayısı ise 23 bin 731 oldu. Twitter hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayılarının artış hızının durağan hale gelmesi ve vaka sayılarının azalması için önümüzdeki 10 gün çok önemli. Tedbirlere uymalı ve aşı olmayı ihmal etmemeliyiz." ifadelerini kullandı.
9.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
13 ilde büyük operasyon! 49 gözaltı var
13 ilde büyük operasyon! 49 gözaltı var Adana merkezli 13 ilde oto hırsızlığına yönelik soruşturma çerçevesinde 49 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
23.01.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika bilgilerine göre, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 13 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. İşte 5 günlük hava durumu ve yapılan uyarılar...
26.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Ve başladı
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Ve başladı Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Konya ve Malatya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Kars ve Iğdır çevrelerinin ise karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla ve Antalya ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah erken saatlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.
7.12.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Ankara-İzmir arası 3.5 saate düşecek
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Ankara-İzmir arası 3.5 saate düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "YHT ulaşımını 4 destinasyonda 13 il ile ülke nüfusunun yüzde 44'üne ulaştırdık. Toplam yolculuk sayısı 55 milyonun üstüne çıktı. Ankara-İzmir arasında 14 saat olan demir yolu seyahat süresini 3 saat 30 dakikaya düşüreceğiz." dedi.
19.11.2020 Ekonomi
Bakan Turhan açıkladı! Türkiye'ye 2,5 milyar TL katkı sağladı
Bakan Turhan açıkladı! Türkiye'ye 2,5 milyar TL katkı sağladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Avrasya Tüneli'nden 48 milyonu aşan araç geçiş yapıldı. Türkiye'ye 2,5 milyar TL katkı sağladı." dedi.
28.11.2019 Ekonomi
Ankara-İstanbul arasındaki seyahat süresi 4 saate düşüyor
Ankara-İstanbul arasındaki seyahat süresi 4 saate düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-İstanbul hattında yüksek hızlı tren (YHT) ile ulaşım süresini kısaltacak Doğançay ripajında ilk aşamanın gelecek yıl sonunda hizmete gireceğini, tünelin tüm aşamaları tamamlandığında iki kent arasındaki seyahat süresinin 4 saate düşeceğini bildirdi.
25.11.2019 Ekonomi
Organ bekleyen 660 hastaya şifa oldu
Organ bekleyen 660 hastaya şifa oldu Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulan ve başta Doğu Anadolu'daki 13 il olmak üzere Türkiye'nin her yerinden hastalar ile yurt dışından gelenlere de hizmet verilen Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezine şu ana kadar müracaat eden hastalardan 660'ı, böbrek ve karaciğer nakliyle hayata tutundu.
20.06.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

13 İl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 13 il haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.