12 Adalar

12 Adalar

Son dakika 12 adalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12 adalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12 adalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12 Adalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12 adalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 12 adalar haberi bulunmuştur. Tüm 12 adalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege'de adalar krizi! Yunanistan ve Türkiye'de çarpıcı araştırma: Yunanlıların yüzde 26'sı, Türklerin ise yüzde 17'si...
Ege'de adalar krizi! Yunanistan ve Türkiye'de çarpıcı araştırma: Yunanlıların yüzde 26'sı, Türklerin ise yüzde 17'si... Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim devam ederken NATO zirvesi öncesinde tansiyonun düşürülmesi için ABD ve Almanya'nın devreye girdiğini yazan Yunan medyası, Mayıs ayı başında yapılan araştırmanın sonuçlarını sayfasına taşıdı.
20.06.2022 Dünya
Türk ordusu ve Yunan ordusu arasındaki güç farkı! İşte Türkiye ile Yunanistan'ın askeri kuvvet dengesi...
Türk ordusu ve Yunan ordusu arasındaki güç farkı! İşte Türkiye ile Yunanistan'ın askeri kuvvet dengesi... Yunanistan'ın Türkiye'yi İsrail, ABD ve Almanya'ya şikayet etmesi ve Yunan Başbakan Miçotakis'in, Türkiye'nin 6 millik karasuları içindeki "gayri askeri" statüdeki Keçi Adası'na gidip askerleri denetleyip provokatif paylaşım yapması iki ülke arasındaki tansiyonu iyice artırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Aklınızı başınıza alın’ uyarısı Yunanistan’da panik havası oluşturdu.
14.06.2022 Dünya
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler!
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler! Yunanistan'ı panikleten Efes-2022 tatbikatını Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra 10'u aşkın ülkenin savunma bakanı, genelkurmay başkanı da yerinde izledi. Dev tatbikat Atina'da depreme neden olurken, Yunan medyasında da ilk haber oldu. 'Türk provokasyonu bugün doruğa çıkıyor' ve 'Gerçek mermilerle atış ve adalara çıkarma' manşetleri atıldı.
9.06.2022 Dünya
Depremler ile ilgili son dakika açıklaması! Bu bölgeye dikkat: Gerilim artacak...
Depremler ile ilgili son dakika açıklaması! Bu bölgeye dikkat: Gerilim artacak... Akdeniz'de art arda yaşanan depremler tedirginlik yaratıyor. Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak'ta Alanya açıklarında yaşanan depremin, 6.4 büyüklüğündeki son depremle bağlantılı olabileceğini belirtti. Prof. Dr. Ahmet Ercan ise gerilimin arttığı bölgeye dikkat çekti.
12.01.2022 Gündem
Yunanistan ABD ve Suudi Arabistan'a şikayet etti: Türkiye'nin savaş tehdidi altındayız!
Yunanistan ABD ve Suudi Arabistan'a şikayet etti: Türkiye'nin savaş tehdidi altındayız! Ege ve Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı karşı yaptığı her hamlede hüsrana uğrayan Yunanistan bir gün içerisinde hem Suudi Arabistan hem de ABD'ye Türkiye'yi şikayet etti, yerel medya gelişmeleri beklendiği gibi manşetten verdi.
5.01.2022 Dünya
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset
Yunanistan panikte! 'Beklediğimiz yardım gelmedi, Türkler...'
Yunanistan panikte! 'Beklediğimiz yardım gelmedi, Türkler...' Türkiye’nin Akdeniz’deki aktif faaliyetleri Yunanistan’ı rahatsız etti. Türkiye’nin özellikle İtalya ile Akdeniz’deki yakın ilişkileri Türkiye’ye karşı İtalya’dan yardım bekleyen Yunan tarafında hayal kırıklığı ve tepkiye yol açtı. Yunan medyasında yayımlanan bazı analizler de bu tepki ve hayal kırıklığının yansıması niteliğinde. Farklı mecralarda yayımlanan analizler Yunan tarafının sadece İtalya’ya değil, bekledikleri yardım ve desteği alamadıklarını düşündükleri Avrupa’ya ve ABD’ye de tepkili olduklarını Türkiye ile ilişkilerinden rahatsızlık duyduklarını gösteriyor.
27.12.2019 Dünya
Yunan sınırında hareketlilik! ABD, Türkiye'yi gözetleyecek...
Yunan sınırında hareketlilik! ABD, Türkiye'yi gözetleyecek... ABD, Yunanistan’da, Türkiye’ye 60 km. mesafedeki Dedeağaç bölgesinde, Meriç, Boğazlar ve Kuzey Ege adalarını tarayabilecek kapasiteye sahip, havada ve karada ses/görüntü tespiti yapacak yeni nesil elektronik radar gözetleme merkezleri kuracak.
1.10.2018 Gündem
En mavi dört rota
En mavi dört rota Huzur dolu bir tatil istiyorsanız mavi yolculuğa çıkmalısınız. İster bir günlük, ister bir haftalık rota olsun… Bu yolculukta sizi; eşsiz koylar, yeşilin ve mavinin binbir tonu, lezziz yemekler, tarih, güneş ve yıldızlar bekliyor.
12.05.2018 Arşiv
AB üzerinden Kardak oyunu
AB üzerinden Kardak oyunu Yunanistan, Ege’de şimdi de AB programları üzerinden Kardak oyununu devreye soktu. Kardak dahil çok sayıdaki adayı, doğal yaşamı koruma görüntüsü altında sahiplenmeye çalışan Yunanistan, buraların ‘yükümlülüğü altında’ olduğu dayatması yapıyor.
3.04.2018 Dünya
Yunanistan'ın sinsi Kardak planı
Yunanistan'ın sinsi Kardak planı Ege ve Akdeniz'de bir süredir provokatif eylemleriyle gerginliği tırmandırmaya çalışan Yunanistan'dan yeni bir adım daha geldi.
2.04.2018 Gündem
Yunanistan'dan skandal! Osmanlı gemilerini yakanların...
Yunanistan'dan skandal! Osmanlı gemilerini yakanların... Yunanistan dün 12 Adalar bölgesinde ve Doğu Akdeniz bölgesinde 'ani müdahale tatbikatı' adı altında deniz tatbikatı yaptı. Tatbikata Osmanlı gemilerini yakanların isimlerini verilmesi tepkilere neden oldu.
30.03.2018 Dünya
Tatbikata Osmanlı gemilerini yakanların adını verdiler!
Tatbikata Osmanlı gemilerini yakanların adını verdiler! Yunanistan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dün 12 Adalar bölgesinde ve Doğu Akdeniz bölgesinde ani müdahale tatbikatı adı altında deniz tatbikatı icra etmeye başladı.
29.03.2018 Gündem
Kandilli: Bodrum'da tsunami ölçüldü!
Kandilli: Bodrum'da tsunami ölçüldü! Kandilli: Bodrum deniz seviyesi istasyonunda 10 cm tsunami dalgası ölçülmüştür. Bodrum ve civarı kıyı bölgelerimizde tsunami gözlenmiştir.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde...
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde... Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği bildirildi. Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı
29.09.2021 Gündem
Muğla'da 5,2 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Ege Denizi'nde deprem
Ege Denizi'nde deprem EGE Denizi’nde merkez üssü 12 Adalar bölgesi olan Richter ölçeğine göre 4...
19.07.2016 Yaşam
Atatürk’le ilgili yanlış bilinen doğrular!
Atatürk’le ilgili yanlış bilinen doğrular! Milliyet Gazetesi yazarı Abbas GÜÇLÜ, bugünkü yazısında Atatürk'le ilgili yanlış bilinen doğruları yazdı...
29.09.2021 Gündem
Çocuklu tatilin en keyifli rotaları
Çocuklu tatilin en keyifli rotaları Çocuğunuzla birlikte keyifli bir tatil yapmak için doğru yeri seçmek önemli. Mika Tur Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk, çocuklu aileler için yaz aylarında gidilebilecek rotaları ve otelleri belirledi.
26.06.2015 Magazin
‘Kahpe İnönü’ mesajı TBMM’de kavga çıkardı
‘Kahpe İnönü’ mesajı TBMM’de kavga çıkardı AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, “Osmanlı İmparatorluğu’nun 90 yıllık reklam arası sona erdi” şeklindeki Cumhuriyete ‘reklam arası’ diyen tweeti büyük tepki çekmişti...
29.09.2021 Gündem
‘Mezar yerleri bırakıldı egemenlik Türkiye’nin’
‘Mezar yerleri bırakıldı egemenlik Türkiye’nin’ TARİHÇİ Sinan Meydan “Lozan Antlaşması’nın 129...
29.09.2021 Gündem
AK Partili Babuşçu’dan olay paylaşım
AK Partili Babuşçu’dan olay paylaşım Cumhuriyet'e "reklam arası" diyen AK Partili Milletvekili Tülay Babuşçu'dan yine olay yaratacak bir paylaşım geldi...
29.09.2021 Gündem
Türkiye’nin tatil alışkanlıkları
Türkiye’nin tatil alışkanlıkları %45Erken rezervasyon ile tatile gidenler yüzde 45...
20.06.2014 Arşiv
Türkiye’yi bağlamaz!
Türkiye’yi bağlamaz! 1982 Uluslararası Deniz Hukuku sözleşmesine imza atmadığımız gibi ısrarlı bir şekilde redettik...
7.01.2013 Dünya
Depremzedelerin öfkesi!
Depremzedelerin öfkesi! 17 Ağustos Marmara Depremi mağdurları:‘Sevdiklerimizi geri verin evinizi alın başınıza çalın’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

12 Adalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12 adalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.