11 Eylül Saldırıları

11 Eylül Saldırıları

Son dakika 11 Eylül saldırıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11 Eylül saldırıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11 Eylül saldırıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11 Eylül Saldırıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11 eylül saldırıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 11 eylül saldırıları haberi bulunmuştur. Tüm 11 eylül saldırıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri...
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri... 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin eden Baba Vanga'nın bir kahaneti daha gerçek oluyor. Şaşırtıcı doğruluktaki kehanetleri ile “Balkanların Nostradamus'u” olarak tanınan Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için de pek çok kehanette bulundu. Görme yetisi bulunmayan Bulgar kadın, gelecek yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleneceğini, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ise gizemli bir hastalığa yakalanacağını öngördü. Bulgar kahin ayrıca, gelecek yıl deprem, yangın ve sel gibi çok sayıda felaket yaşanacağını tahmin etti. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla Baba Vanga'nın kehanetleri...
10.10.2023 Gündem
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı...
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı... Sevilen animasyon dizi Simpsonlar'ın kehanetlerinin ortaya çıkması tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yıllar önce çektikleri bölümleri gerçeğe dönüşen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi. Öte yandan Trump’ın başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü ve 11 Eylül saldırıları gibi dünyayı sarsan gelişmeleri önceden bilen Simpsonlar son olarak Titanik'in enkazına dalarken patlayan Oceangate isimli denizaltıyı tahmin etmişlerdi.
18.07.2023 Dünya
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz!
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz! Pakistan asıllı Hamza Yusuf İskoçya’nın ilk Müslüman Başbakanı seçildi. Hamza Yusuf resmi Başbakanlık konutunda ailesi ile ilk namazını kıldı.
29.03.2023 Dünya
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Eski ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
18.10.2021 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Dünyada en fazla can kaybının yaşandığı terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırıları, yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
10.09.2021 Dünya
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi?
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi? 1994'te Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde ortaya çıkan Taliban, 1979'da başlayan iç savaşta Sovyet işgaline karşı ABD desteğiyle savaşan gruplardan biri olan Taliban önce mücahit olarak savaşırken "talebe"nin çoğul hali olan "Taliban" ismini aldı. Kendilerini 'Afganistan İslam Emirliği' olarak tanımlan Afganistan'da faaliyet gösteren silahlı örgüt Taliban, Peştunlar'dan oluşan sünni İslamcı bir. Bu grup Afganistan Başkanlık Sarayı'na girerek Kabil'de de kontrolü ele alınca 20 yılın ardından yeniden uluslararası gündem ele alınan en önemli konulardan biri oldu. Öte yandan sosyal medyada Taliban kuralları olarak bir paylaşım devreye sokuldu. Söz konusu paylaşımı gören Taliban Kurallarını araştırırken gerçekliğini sorguluyor.
17.08.2021 Gündem
ABD'nin eski Savunma Bakanı Donald Rumsfeld hayatını kaybetti
ABD'nin eski Savunma Bakanı Donald Rumsfeld hayatını kaybetti Afganistan ve Irak'ın işgalinde önemli rol oynayan ABD'nin eski Savunma Bakanı Donald Rumsfeld 88 yaşında öldü.
30.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında uyardı:  İslam düşmanlığı tıpkı kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında uyardı: İslam düşmanlığı tıpkı kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. Uluslararası Medya ve İslamofobi Sempozyumu'nda konuştu. Erdoğan, "İslamofobi islam korkusu düpedüz İslam düşmanlığı olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Batı başta olmak İslam düşmanlığı tıpkı kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır." dedi.
25.05.2021 Siyaset
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu?
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu? Irkçılıkla geçen bir ömür. 1942 yılında dünyaya gelen Muhammed Ali, 3 Haziran 2016 yılında hayatını kaybetti. Muhammed Ali ölümünün 4. Yılında anılıyor. Ömrü boyunca ırkçılıkla mücadele eden Muhammed Ali’nin ölümünün 4. Yılı Amerika’daki ırkçılık karşıtı gösterilere denk deldi. Peki, Muhammed Ali kimdir? Muhammed Ali ne zaman, neden öldü? Muhammed Ali neden en iyi seçildi, ne zaman Müslüman oldu?
3.06.2020 Gündem
İşte düğümü çözen soru!
İşte düğümü çözen soru! Türkiye ile ABD anlaştı Barış Pınarı Harekatı'na 120 saat ara verildi. Anlaşmanın yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde açıldı. Erdoğan'ın Trump'a “Sen El-Kaide ve DEAŞ ile masaya oturur musun?” sorusu ile düğüm çözüldü.
19.10.2019 Siyaset
Trump: 11 Eylül'ü kimin yaptığını biliyorum
Trump: 11 Eylül'ü kimin yaptığını biliyorum ABD Başkanı Donald Trump, 11 Eylül 2001'de ABD'de düzenlenen terör saldırıları ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
18.06.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'deki 11 Eylül saldırıları, Arap Baharı, küresel finansal kriz ve mülteci krizi dahil olmak üzere yakın tarihte önemli dönüm noktaları, Türkiye-AB ilişkisinin stratejik önemini defalarca kanıtladı. Ayrıca, ekonomik, politik, güvenlik ve kimlikle ilgili konular Türkiye'nin AB için stratejik bir ortaktan daha fazlası olduğunu göstermiştir. Türkiye eğer AB üyesi olsaydı, bugünün son derece değişken dünya düzeninin zorluklarını müşterek ele alma konusunda daha yetenekli ve yetkin olacağımıza inanıyorum. Bunun için 30 yıl daha beklemeyelim." ifadesini kullandı.
15.05.2019 Dünya
Son dakika... 'Putin suikasta uğrayacak, Avrupa çökecek!'
Son dakika... 'Putin suikasta uğrayacak, Avrupa çökecek!' 11 Eylül, DEAŞ ve Brexit gibi tüm dünyayı etkileyen olaylarla ilgili kehanetleriyle ünlü Bulgar asıllı kahin Baba Vanga'nın 2018 hakkındaki kehanetlerinin çoğu gerçekleşmişti. Baba Vanga'nın 2019 yılındaki kehanetleri de ortaya çıktı.
11.12.2018 Dünya
11 Eylül saldırısıyla ilgili bomba açıklamalar!
11 Eylül saldırısıyla ilgili bomba açıklamalar! 11 Eylül saldırılarının şüphelilerinden Muhammed Haydar Zammar, Washington Post'a verdiği röportajda, el-Kaide kamplarından DEAŞ'ın savaş sahalarına ve oradan da Suriye'nin ücra köşesindeki bir hapishane hücresine uzanan hikayesini anlattı.
3.12.2018 Dünya
Hindistan'da havalimanı polisleri daha az gülümseyecek
Hindistan'da havalimanı polisleri daha az gülümseyecek Hindistan havalimanlarındaki polis memurlarına daha az gülümsemeleri talimatı verildi.
10.10.2018 Dünya
İhtiyaç halinde desteğe hazırız
İhtiyaç halinde desteğe hazırız New York’ta ABD’li iş insanlarıyla buluşan Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ekonomik kırılganlıklar konusunda proaktif yaklaşım takınacaklarını belirterek “Bankacılığa ihtiyaç olması halinde gereken desteği vermeye hazırız” dedi.
25.09.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak: İhtiyaç halinde bankalara desteğe hazırız!
Bakan Albayrak: İhtiyaç halinde bankalara desteğe hazırız! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin borçlanma bakımından diğer yükselen piyasa ekonomileri ve dünya ortalamasından daha iyi durumda olduğunu belirterek, "İhtiyaç halinde bankalara gereken desteğe hazırız" dedi.
25.09.2018 Ekonomi
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar!
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar! Bu günden tam 17 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri, 11 Eylül 2001 sabahı dünyanın en büyük terör saldırılarından birine uyandı.
11.09.2018 Dünya
Beyaz Saray’da av
Beyaz Saray’da av ABD’de birçok üst düzey yetkili, New York Times gazetesinde Trump’ı hedef alan ‘Beyaz Saray’daki Direniş’in Parçasıyım’ makalesinin kendilerine ait olmadığı açıklamasını yaptı. Tüm Trump ekibinin yalan makinesine sokulması bile düşünülüyor
7.09.2018 Dünya
Trump döneminde bir ilk! Guantanamo'dan hükümlü nakledildi
Trump döneminde bir ilk! Guantanamo'dan hükümlü nakledildi ABD yönetimi, Başkan Donald Trump göreve geldiğinden bu yana ilk kez Guantanamo tutukevinden bir hükümlüyü ülkesine nakletti.
3.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

11 Eylül Saldırıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11 eylül saldırıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.