10 Mayıs

10 Mayıs

Son dakika 10 mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.171 10 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 10 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında?
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında? 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece, birçok kişi ritüeller ve dualarla dileklerini sıraladı. Ünlü astrolog Nilay Dinç Hıdırellez gecesini kaçıranlar için yeni bir tarih verince, Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.05.2024 Yaşam
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
BİM aktüel 7-10 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! BİM bu hafta neler var? Güncel BİM katalogunda indirimli ürünler
BİM aktüel 7-10 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! BİM bu hafta neler var? Güncel BİM katalogunda indirimli ürünler BİM mağazalarında önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. Önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günleri BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında yer alan ürünler merak ediliyor. İşte BİM 7-10 Mayıs aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
5.05.2024 Ekonomi
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor. Yatırımcılar, Koç Metalurji şirketinin talep toplama tarihlerini ve diğer detayları araştırmaya başladı. SPK bültenine göre, Koç Metalurjinin pay başına 20,50 liradan halka arzına onay verildi. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
4.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
3.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak?
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak? BİLSEM değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, bireysel değerlendirme uygulamalarının ne zaman olacağına yönelik araştırmalar arttı. Bireysel değerlendirmeler mayıs ayında yapılacak. Peki, BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman?
19.04.2024 Yaşam
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
2024 ALES 2 sınavı ne zaman? ALES/2 başvuruları ne zaman başlıyor?
2024 ALES 2 sınavı ne zaman? ALES/2 başvuruları ne zaman başlıyor? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) için merak edilen başvuru detayları ve sınav tarihleri açıklandı. ALES/1 Başvuruları 1 Mart 2024 - 11 Mart 2024 tarihileri arasında yapılacak. ALES/1 Sınav Tarihi ise 21 Nisan 2024 olarak belirlendi. ALES 1 için başvuru yapamayacak olan adaylar ALES 2 başvuru tarihini ve sınavını araştırmaya başladı.
2.03.2024 Gündem
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi Bursa'da, kaçırıldığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklanan Kamuran Pınar A. (46), 18 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tahliye kararına gerekçe olarak, 'Sanığın üzerine atılı suçun vasfının lehine değişme ihtimali' gösterilirken, duruşma 10 Mayıs'a ertelendi.
2.02.2024 Gündem
'Hedef Kızılelma' belgeselinin ikinci bölümü yayınlandı! İşte milli gururun hikayesi...
'Hedef Kızılelma' belgeselinin ikinci bölümü yayınlandı! İşte milli gururun hikayesi... Merakla beklenen "Hedef Kızılelma" Belgeseli'nin ikinci bölümü CNN TÜRK ve Baykar'ın sosyal medya hesabında izleyici ile buluştu.
8.07.2023 Gündem
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Başak Alara'nın şüpheli ölümü: Soru işaretleri giderilemedi
Başak Alara'nın şüpheli ölümü: Soru işaretleri giderilemedi Hukuk Fakültesi öğrencisi Başak Alara Karademir’in şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada savcılık ikinci kez takipsizlik kararı verdi. Kararda, şüpheli Hasan Atilla G. hakkında dava açmak için yeterli delil elde edilemediği, genç kızın intihar ettiği belirtildi.
1.06.2023 Gündem
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi İşyeri sahibi C.Y.’nin koltuğuna oturan çalışanı Hikmet Tamsan, patronunun alacaklılarının tuttuğu tetikçiler tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.
24.05.2023 Yaşam
Esenyurt'ta korkunç olay! Otopark ücreti vermek istemedi, ezerek öldürdü
Esenyurt'ta korkunç olay! Otopark ücreti vermek istemedi, ezerek öldürdü İstanbul Esenyurt'ta otopark görevlisiyle müşteri arasında çıkan otopark ücreti tartışması cinayetle sonuçlandı. Otopark ücretini vermek istemeyen Tural M.'nin otomobille çarptığı otopark görevlisi İbrahim G. hayatını kaybetti. Olay anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
24.05.2023 Yaşam
'Babamı duraktan niye almadın' diyerek otobüsün önünü kesti
'Babamı duraktan niye almadın' diyerek otobüsün önünü kesti Üsküdar'da bir otomobil sürücüsü, babasını duraktan almadığını iddia ettiği otobüsün peşinden giderek önünü kesti. Otobüs şoförüne tehdit ve hakaretler savuran sürücüyü çevredekiler cep telefonuyla görüntüledi.
19.05.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde sahte belge düzenleyerek organ ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
18.05.2023 Gündem
"22 yaşındaydım ve kaybettiğimde hep ağladım"
"22 yaşındaydım ve kaybettiğimde hep ağladım" Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu La Gazzetta dello Sport'a konuştu ve "Kalbim hala Inter'de." dedi.
16.05.2023 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

10 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.