İstanbul 1. bölge milletvekilleri isimleri! AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah 1. bölge İstanbul milletvekili adayları 2023 kimler, İstanbul 14 Mayıs seçimleri 1. bölge milletvekili sayısı kaç?
İstanbul 1. bölge milletvekilleri isimleri! AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah 1. bölge İstanbul milletvekili adayları 2023 kimler, İstanbul 14 Mayıs seçimleri 1. bölge milletvekili sayısı kaç? İstanbul 1. bölge milletvekilleri sorgulaması başladı. Türkiye'de milletvekili seçimleri, 550 sandalyeli Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne üyelerin seçilmesi yapılır. Seçimler, genellikle her 4 yılda bir yapılır ve Türkiye'nin yasama organının belirlenmesini sağlar. Son Türkiye milletvekili seçimleri 24 Haziran 2018 tarihinde yapıldı, şimdi gözler 2023 genel geçimlerine çevrildi. Türkiye seçime hazırlanırken kendi bölgelerindeki milletvekilleri merak eden vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve İstanbul 1. bölge milletvekili adayları araştırmasına başladı.
14.04.2023 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı? İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Vücut geliştirme şampiyonu ateşe verdiği evinde mahsur kaldı! Hortumla su sıkarak etkisiz hala getirildi
Vücut geliştirme şampiyonu ateşe verdiği evinde mahsur kaldı! Hortumla su sıkarak etkisiz hala getirildi Avcılar'da vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, eşyalarının bir bölümünü dışarı attığı evini yaktı. Yangın çıkınca balkona kaçan Genç köpeğiyle burada mahsur kaldı. Zaman zaman köpeğiyle balkondan atlamaya çalışan Genç'i, kapıyı kırarak daireye giren itfaiye ekipleri güçlükle ambulansa götürdü.
14.04.2023 Yaşam
İstanbul milletvekilleri aday listesi! İstanbul (AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi) 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kim? İstanbul 14 Mayıs seçim adayları!
İstanbul milletvekilleri aday listesi! İstanbul (AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi) 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kim? İstanbul 14 Mayıs seçim adayları! İstanbul milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. 98 milletvekili çıkaracak İstanbul’da kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri İstanbul AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte 1. 2. Ve 3. Bölge İstanbul milletvekili adayları…
14.04.2023 Gündem
AK Parti İstanbul milletvekili adayları (TAM LİSTE)! 28. Dönem AK Parti 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kimler, AK Parti İstanbul milletvekili sayısı kaç?
AK Parti İstanbul milletvekili adayları (TAM LİSTE)! 28. Dönem AK Parti 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kimler, AK Parti İstanbul milletvekili sayısı kaç? AK Parti İstanbul milletvekili adayları listesi ile AK Parti İstanbul milletvekili sayısı aramaları yoğunlaştı. AK Parti İstanbul 1. Bölge, 2. Bölge, 3. Bölge milletvekili listesi merakla sorgulanıyor. AK Parti İstanbul milletvekili adayları listesi 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için paylaşıldı. Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlere hazırlanırken AK Parti, İstanbul milletvekili aday listesi duyuruldu ve YSK’ya bildirildi. Listede yüzde 65 oranında değişikliğe gidildiği açıklandı. İşte 14 Mayıs 2023 AK Parti İstanbul milletvekili adayları tam isim listesi...
11.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak? 25 Haziran 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimine daha çok süre varken muhalefet partilerinde daha şimdiden kimin aday olacağının belirlenmesi için süreç başladı. Masada bir çok isim yer alıyor.
13.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'YPG bize saldırmaz' sözüne sert tepki göstererek beka sorunu vurgusu yaptı. Erdoğan "Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu ile muhalefet sorunudur" dedi.
6.03.2019 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: İYİ Parti’nin milletvekili aday listesi belli oldu
Son dakika: İYİ Parti’nin milletvekili aday listesi belli oldu İYİ Parti’nin milletvekili aday listesi belli oldu. Liste Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerindeki milletvekili adayları belli oldu. Liste YSK'ya teslim edildi. AK Parti'nin listesini Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun teslim etti. AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, İzmir 1. bölge 1. sıra, Enerji Bakanı Berat Albayrak İstanbul 1. bölge 1. sırada, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu Adana'dan 1. sıradan aday gösterildi.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
TBMM Genel Kurulu kamu başdenetçisi belli oldu
TBMM Genel Kurulu kamu başdenetçisi belli oldu TBMM Genel Kurulu'nda kamu başdenetçiliğine Şeref Malkoç seçildi
29.09.2021 Gündem
Meclis Başkanı seçildi
Meclis Başkanı seçildi TBMM yeni başkanını seçti. AK Parti İstanbul Milletvekili olan İsmail Kahraman üçüncü turda başkan seçilebilmesi için gerekli olan salt çoğunluğu (276) yakalayarak 316 oy ile TBMM'nin 27. başkanı oldu.
29.09.2021 Gündem