Gazete Vatan Logo

İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?

İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?

İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili seçimleri sonuçları bu pazar belli oluyor. Kritik öneme sahip olan genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar İzmir 1. bölgede kurulan sandıklarda oy kullanma işlemini yerine getirecek. 2 seçim bölgesine sahip olan İzmir ili seçim sonuçları secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı oy oranlarıyla takip edilebilecek.

İzmir'de 3.441.036 seçmen toplam 9877 sandıkta oy kullanacak. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ve Muharrem İnce İzmir 1 bölgede yaşayanların CUmhurbaşkanı tercihi olacak. Peki İzmir 1. bölgede hangi aday en çok oyu aldı? İzmir'de hangi ittifak kazandı?

İZMİR 1. BÖLGE SEÇİM SONUÇLARI - CANLI SEÇİM SONUCU VE OY ORANI

İstanbul ve Ankara'dan sonra en çok seçmene sahip olan İzmir'de 1. bölge seçimleri sonuçlanacak. YSK'nın seçim yasaklarınıın bitme saati 18:00 olacak. Tüm basın yayın organları seçim yasaklarının bitimiyle birlikte canlı oy oranlarını izleyebilecek.

Haberin Devamı

İzmir 1. bölge seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 Pazar akşamı yasakların bitiminin ardından takip edilecek.

 İZMİR 1. BÖLGE SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ