Farklı bir festival arayanlar için
Farklı bir festival arayanlar için Farklı içerikleri, eğlenceli aktiviteleri, interaktif söyleşileri, muhteşem konserleri ve sürpriz isimlerin katılımı ile, Türkiye’de ilk kez FEST Etkinlik Organizasyon tarafından düzenlenecek “sosyal medya festivali” #Hashtag Festivali 19- 20 Ağustos tarihlerinde Dream TV, Radyo D ve Radyonom basın sponsorluğunda Tuzla Marina Arena’da gençlerle buluşacak. Festivalin detaylarını öğrendik...
5.08.2017 Magazin
Selçuk Bayraktar duyurdu! KIZILELMA bir aşamayı daha geçti
Selçuk Bayraktar duyurdu! KIZILELMA bir aşamayı daha geçti Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Kızılelma'nın yeni görüntülerini paylaşarak 11. orta irtifa sistem tanımlama testinin başarıyla tamamlandığını duyurdu.
7.06.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan TEKNOFEST paylaşımı
Emine Erdoğan'dan TEKNOFEST paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Gözlerinde gelecek olan genç mucitlerimiz var oldukça, yerli ve milli teknoloji vizyonumuz da ilelebet yaşayacaktır" dedi.
29.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı
Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, gençler için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini aktardı.
3.12.2022 Siyaset
Suudi Arabistan'da bir ilk! 18  yaşından küçükler...
Suudi Arabistan'da bir ilk! 18 yaşından küçükler... Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde "helal gece kulübü" açıldığı iddia edildi.
14.06.2019 Dünya
Dönem dizilerinin gözdesi
Dönem dizilerinin gözdesi Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Sultan'ı Selen Öztürk bu kez Payitaht Albdülhamid'de Seniha Sultan'a hayat veriyor. Dönem dizilerinde rol almayı daha çok sevdiğini belirten oyuncu sinemada ise müzisyen kimliğini ön plana çıkaracağı bir filmde oynamak istiyor.
24.04.2017 Arşiv