Gazete Vatan Logo

Yalancı Bahar 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yalancı Bahar izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 19. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar tüm ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ekranların beğeniyle takip edilen Hint dizisi Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye devam ediyor. Yoluna dolu dizgin devam eden Yalancı Bahar 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yalancı Bahar son yayınlanan 19. yeni bölüm fragmanı...

YALANCI BAHAR 19. BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 19. BÖLÜM ÖZETİ

Madhubala ile birlikte Hastaneye gelerek Malik ile konuşan RK, ona hastane masraflarını kendisinin ödediğini söyleyince Malik bu duruma büyük bir tepki gösterir. Malik’e zorla bir anlaşma imzalattıran RK, Madhubala’nın özgürlüğü için ondan kendisine yüklü bir ödeme yapmasını ister. Diğer yandan 8 yıl önce bıraktığı oyunculuk kariyerine geri dönmek isteyen Padmini, RK’nın setine giderek kendisine bir rol verilmesini ister ancak RK onu aşağılayıp geri gönderince Madhubala kendisinden 24 saat içinde annesinin intikamını alacağını söyler. Bhatia ve oğlu bu intikamın alınmasında Madhubala’ya yardımcı olacaktır. RK, Madhubala’nın kendisine karşı kullandığı kozu ertesi gün gazetelerde görünce ikili arasında oldukça büyük bir kavga başlar.Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Haberin Devamı

Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi

Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,

Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014

Senaryo: Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon