Gazete Vatan Logo

Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı? 2 Ocak (bugün) Van'da okullar tatil mi?

2 Ocak Van’da okullar tatil mi? Van'da bugün okullar tatil mi? Van’da etkisini gösteren soğuk hava ve kar okulların tatil olup olmamasının sorulmasına neden oldu. Peki Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı? İşte, 2 Ocak 2020 Perşembe Van ile ilgili kar tatili haberleri...

Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı? 2 Ocak (bugün) Van'da okullar tatil mi?

2 Ocak Van’da okullar tatil mi? Van Valiliği bugün okulları tatil etti mi? Sorusuna yanıt aranıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan güçlükler Van’da öğrencilerin ve veliler tatil haberi için araştırma yapıyor. Peki Van Valiliği açıklama yaptı mı? İşte 2 Ocak 2020 Perşembe Van tatili ve hava durumu hakkında yapılan açıklamalar...

VAN VALİLİĞİ TATİL AÇIKLAMASI YAPTI- 2 OCAK 2020 PERŞEMBE

2 Ocak 2020 Perşembe günü için Van'da okulların tatil olup olmadığıyla ilgili henüz Van Valiliği'nden resmi bir açıklama yapılmadı.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Van ve Bitlis'te, karla mücadele ekiplerinin çalışmalarıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle yolu kapanan yerleşim birimlerinden 57'sine ulaşım sağlandı.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Bahçesaray, Başkale, Gürpınar, Çatak ve Muradiye ilçelerinde önceki gün kapanan 50 yerleşim biriminin yolunun ulaşıma açıldığı belirtildi.

Karla mücadele ekiplerinin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı belirlenen noktalarda hazır bekletildiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü de bölge genelindeki tüm yolların açık olduğunu, Van-Bahçesaray kara yolunun Karabet Geçidi'nde tipi nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığını bildirdi.

2 OCAK VAN HAVA DURUMU

Bölge genelinde havanın parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, Batı ve güneybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette tahmin ediliyor.