Van Valiliği

Van Valiliği

Son dakika VAN VALİLİĞİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VAN VALİLİĞİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VAN VALİLİĞİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Van Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan van valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 van valiliği haberi bulunmuştur. Tüm van valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Van Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Van AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakin kimdir? AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Van Belediye Başkanı adayı Abdulahat Arvas kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Van'da çatışma! 1 asker şehit oldu
Van'da çatışma! 1 asker şehit oldu Van Valiliği, Çatak ilçesinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
14.10.2022 Gündem
Göğe bakma kuyruğu! Van rekor kırdı
Göğe bakma kuyruğu! Van rekor kırdı Gökyüzü Gözlem Etkinliklerine ilk kez bu yıl ev sahipliği yapan Van rekor kırdı. Etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 10 bin gökyüzü meraklısını bir araya getirdi. Fidanlık Parkı’ndaki Van Gökyüzü Gözlem Etkinliği’nin açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gece de katılımcılarla birlikte gökyüzü gözlemi yaptı. Bakan Varank, 10 bin gökyüzü, uzay ve teknoloji meraklısının etkinlik alanını ziyaret ettiğini belirterek “Van, gerçekten geleceği parlak şehirlerimizden bir tanesi. Son dönemde yaptığımız yatırımlarla, istihdamda sıçrama yakalayan şehirlerimizden bir tanesi.” dedi.
5.07.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 Yılı Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nin ikincisi Van’da başladı
2022 Yılı Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nin ikincisi Van’da başladı TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni durağı Van oldu. Etkinliğin açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Avrupa’nın en büyük teleskobunu Erzurum’da inşa ettiklerini kaydederek “Kendi teleskobumuzla HUBBLE uzay teleskobundan daha yüksek çözünürlükte görüntü alabileceğiz.” dedi. Birilerinin ellerine kaleşnikof verip dağa ölmeye göndermek istediği gençlerin ellerine teleskoplar verdiklerini ifade eden Bakan Varank, “Kandil’e eleman yetiştirilen yerde biz artık Mili Teknoloji Hamlesinin neferlerini yetiştiriyoruz.” diye konuştu.
4.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Gökyüzü gözlem etkinliğine vatandaşlardan yoğun ilgi
Gökyüzü gözlem etkinliğine vatandaşlardan yoğun ilgi Van'da Gökyüzü Gözlem Etkinliğine katılan vatandaşlar, alana kurulan teleskoplardan ayı, gezegenleri, yıldızları inceledi. 
3.07.2022 Yaşam
Van Valiliği'nden 'şüpheli minibüs' açıklaması
Van Valiliği'nden 'şüpheli minibüs' açıklaması Van Valiliğinden sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı minibüsle ilgili açıklama yapıldı. Valilik meydana gelen olayda seken kurşunlardan bir göçmenin hayatını kaybettiğini, 12 düzensiz göçmenin ise hafif şekilde yaralandığını belirtti.
3.07.2022 Gündem
Van’da gökyüzü gözlem etkinliği yapılacak
Van’da gökyüzü gözlem etkinliği yapılacak Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, 3-5 Temmuz tarihinde Van’da düzenlenecek olan ‘Gökyüzü Gözlem Etkinliği’ için Fidanlık Parkı’nda süren çalışmaları inceledi.
26.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Van Valiliği'nden, kaçak göçmenlere ilişkin paylaşıma açıklama
Van Valiliği'nden, kaçak göçmenlere ilişkin paylaşıma açıklama Van Valiliği, sosyal medyada yapılan 'Videodaki Afganistan ve Pakistanlı 'Muhacirler' sınırı geçip 'aya' giderken görüntülendi' şeklinde yapılan paylaşım ile ilgili açıklama yaptı.
7.05.2022 Gündem
Çiçeklerle kaplanan Akdamar Adası'na fotoğrafçı akını
Çiçeklerle kaplanan Akdamar Adası'na fotoğrafçı akını Van'ın Gevaş ilçesinde her yıl binlerce turist ziyaret ettiği Akdamar Adası, badem ağaçlarının çiçek açması ile ayrı bir güzelliğe büründü. Oluşan manzaraya Van Gölü'nün turkuaz rengi ile Artos Dağı'nın karla kaplı görüntüsü de eklenince, bölge fotoğrafçıların akınına uğradı.
24.04.2022 Yaşam
Van’da 15 günlük yasaklama
Van’da 15 günlük yasaklama Van Valiliği, kentte yapılacak gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün boyunca yasaklandığını duyurdu.
28.01.2022 Gündem
Van Valiliği'nden, tek sıra halinde karda yürüyen kaçak göçmenlerle ilgili açıklama
Van Valiliği'nden, tek sıra halinde karda yürüyen kaçak göçmenlerle ilgili açıklama Van Valiliği, kar yağışı altında tek sıra halinde yürüyen ve bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan yüzlerce kaçak göçmenle ilgili açıklama yaptı. Görüntülerin Van sınırları içinde değil, İran topraklarında çekildiğinin değerlendirildiği belirtildi.
12.01.2022 Gündem
Afgan kadın soğuktan öldü, 2 çocuğu donmak üzereyken bulundu
Afgan kadın soğuktan öldü, 2 çocuğu donmak üzereyken bulundu Türkiye sınırına yakın İran'a bağlı Belasur köyünde , Afganı kadın, iki çocuğu ile yurda yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken, dondurucu soğuğa dayanamayıp yaşamını yitirdi. Annenin ayaklarının poşetle sarılı olduğu, çocuklarının ellerinde ise çoraplarının bulunduğu görülürken, Van Valiliği, olayın Türkiye sınırları içerisinde değil, İran İslam Cumhuriyeti'ne bağlı Türkiye sınırına yakın Belasur köyünde gerçekleştiği ve kişilerin köylülerce İran askerlerine teslim edildiği belirtildi.
2.01.2022 Yaşam
Van'da korkutan deprem! 3.9 büyüklüğündeki sarsıntı çevre ilçelerden de hissedildi....
Van'da korkutan deprem! 3.9 büyüklüğündeki sarsıntı çevre ilçelerden de hissedildi.... Van'da, merkez üssü Tuşba ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi.
24.12.2021 Yaşam
10 yıl hapis cezası bulunan şahıs hastane randevusuna giderken yakalandı!
10 yıl hapis cezası bulunan şahıs hastane randevusuna giderken yakalandı! Van'ın Gürpınar ilçesinde 10 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs hastane randevusuna giderken yakalandı.
10.12.2021 Yaşam
Yasak kararı! Valilik duyurdu, 15 gün...
Yasak kararı! Valilik duyurdu, 15 gün... Son dakika haberi... Yasak kararı, Valilik resmen duyurdu! Van'da gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantılarına, güvenlik gerekçesiyle yarından itibaren 15 gün süreyle yasak getirildi.
14.11.2021 Gündem
Van'da göçmenleri taşıdığı iddia edilen otobüs firmasına soruşturma
Van'da göçmenleri taşıdığı iddia edilen otobüs firmasına soruşturma Van'da düzensiz göçmen taşıdığı öne sürülen otobüs firması ve görevlileri hakkında resen soruşturma başlatıldı.
13.08.2021 Gündem
Dehşete düşüren görüntü! Son anda böyle kurtarıldı
Dehşete düşüren görüntü! Son anda böyle kurtarıldı Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Esenyamaç Mahallesi'nde sele neden oldu. Sel sularına kapılan bir kadın son anda kurtarılırken, 2 büyükbaş hayvan öldü. Yerleşim alanında etkil, olan sel araçları sürükleyip, bazı ev ve ahırlara büyük zarar verdi. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başka Vekili Asım Solak bölgede inceleme yaparken, ekipler de çalışma başlattı.
31.07.2021 Yaşam
İkna çalışmaları sonucunda PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubu teslim oldu
İkna çalışmaları sonucunda PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubu teslim oldu Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen ikna çalışmaları sonucunda PKK'dan kaçan bir örgüt üyesi güvenlik güçlerine teslim oldu.
17.07.2021 Gündem
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı!
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı! Van'da, HDP'nin organize ettiği nevruz kutlaması başladı. Kutlamaya gelenler, polis ekiplerince 2 arama noktasından geçirildikten sonra alana alındı. Vatandaşların ateşleri ölçülüp üst araması yapıldı. Öte yandan Nevruz ateşi yakmaya çalışırken çevredekiler yanma tehlikesi atlattı.
21.03.2021 Gündem
Van İl Sağlık Müdürlüğü 50 şoför alımı yapacak! Kura ile alınacak 50 soför alımı şartları, başvuru süreci ve alınacak illerin kontenjanları…
Van İl Sağlık Müdürlüğü 50 şoför alımı yapacak! Kura ile alınacak 50 soför alımı şartları, başvuru süreci ve alınacak illerin kontenjanları… Van İl Sağlık Müdürlüğü Van ve ilçelerinde istihdam etmek üzere 50 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden alınacak başvurular başladı, 12 Aralık'ta sona erecek. Van İl Sağlık Müdürlüğü soför alımı başvuru şartları nedir? İşte detaylar…
10.12.2020 Personel Alımı
15 gün boyunca yasak! Valilik duyurdu
15 gün boyunca yasak! Valilik duyurdu Valilikten yapılan açıklamada 15 gün boyunca yasaklandığı duyuruldu. Vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Van Valiliği, kentte yapılacak bazı etkinlikleri 15 gün boyunca yasakladı.
19.11.2020 Gündem
Van'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Van'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Van Erciş karayolunda yolcu taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de yaralandı.
13.11.2020 Yaşam
Konya'da flaş corona kararı! 15 gün boyunca yasaklandı
Konya'da flaş corona kararı! 15 gün boyunca yasaklandı Konya’da corona virüs salgınının yaygınlaşmasının önlenmesi amacıyla toplantı, gösteri yürüyüşü, oturma eylemi, çadır kurma gibi etkinlikler 15 gün süre ile yasaklandı. Öte yandan Van Valiliği de geçtiğimiz günlerde corona virüs salgının yayılımını önlemek amacıyla aynı kararı almıştı.
9.10.2020 Gündem
Van Valiliğiden 'Yıldırım-10 Norduz' operasyonu ile ilgili açıklama
Van Valiliğiden 'Yıldırım-10 Norduz' operasyonu ile ilgili açıklama Van Valiliği, 11 Eylülde Çatak İlçesi Andiçen Mahallesi Sürik Mezrası kırsalına düzenlenen operasyonlar sırasında yakalanan 2 kişi ile ilgili açıklama yaptı.
21.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Van Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki van valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.