Gazete Vatan Logo

Mehdi Tuncer Çiftçi kimdir, kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi kaç yaşında, nereli?

Kadın müritlerini “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle buz gibi şelaleye sokan Tuncer Çiftçi'nin doğum gününde kadın müritlerinin yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videonun viral olmasının ardından Tuncer Çiftçi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Mehdi Tuncer Çiftçi kimdir, kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi kaç yaşında, nereli?

İzmit’te ortaya çıkan ve kendini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi doğum günü videosuyla gündeme geldi. söz konusu videoda 6 teyzenin güllerle süslenmiş, üzerine güller serpilmiş bir masa çevrilmiş durduğu görülüyor. Üzerinde güllerle çevrilmiş bir doğum günü pastası olan masanın hemen arkasında ise haşa “Allah CC nuru Tuncer Çiftçi” yazıyor. Söz konusu videoda teyzelerin Tuncer Çiftçinin doğum gününü ayrı ayrı kutlaması, Tuncer Çiftçi için “canım efendim”, “iki cihan nurusun”, “Allah rızası için seni çok seviyoruz” ifadelerini kullanmaları dikkat çekiyor. Peki, Tuncer Çiftçi kimdir, kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi kaç yaşında, nereli?

Tuncer Çiftçi kimdir?

Süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Koceeli'ne gelerek GONCA FM'i kuran ardından da kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi Dua ile hastaları tedavi ettiği iddasıyla televizyon programlarında canlı dua seansı yapıyor.

Tuncer, şifa arayan bir grup kadını “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle buz gibi şelaleye sokmuştu. Sahip olduğu radyo istasyonunda "Elektriklerimizi kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayacağız.’ diyerek para topladığı da iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Tuncer Çifti'nin de artan mahkeme dosyaları nedeniyle 2018 yılında yurt dışına kaçtığı ve İngiltere'den yayınlarına devam ettiği söylenmişti.

İnternet bağlantısıyla ise Gonca TV adresi üzerinden yer yer yayın yapmaya devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

Çiftçi, 1970 yılında İstanbul Levent'te dünyaya gelmiştir. Bugün 52 yaşındadır. Aslen Kastamonuludur. Tuncer Çiftçi evli ve 4 çocuk babasıdır.