Gazete Vatan Logo

Taşeron işçiler kadroya alınacak mı?

Taşeron işçilerin kadroya alınıp alınmayacağı konusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Taşeron olarak çalışan işçiler kadrolu olmanın hayalini kurarken konuyla ilgili açıklamaları da yakından takip ediyor. Peki taşeron işçilerle ilgili son durum nedir?

Taşeron işçiler kadroya alınacak mı?

Uzun süredir taşeron işçilerin kadrolu olup olmayacağıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Kimisi umutla beklerken kimi de bu sürecin hiç gerçekleşmeyeceğini düşünüyor. Taşeron işçilerin kadroya alınması durumuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan açıklama geldi. İşte taşeron işçilerin kadro durumuyla ilgili güncel bilgiler...

TAŞERON İŞÇİLER NE ZAMAN KADROYA ALINACAK?

Taşeron işçilerin son durumuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bilgilendirme yaptı. Taşeron konusunun referandumdan sonra gündemlerine alınacağını vurgulayan Müezzinoğlu, taşeron olarak çalışan binlerce kişiyi umutlandırdı.

Müezzinoğlu, taşeron konusunu "Kamu Çalışanı Reformu" çerçevesinde bütüncül biçimde çözme gayretinde olduklarını, konuyu özellikle referandum sürecinde tartışmayı doğru bulmadığını, reel bir zamanda sağlıklı bir çözümü Nisan ve Mayıs ayından sonra değerlendirmeye alacaklarını sözlerine ekledi.