Gazete Vatan Logo

Survivor'da şampiyon kim oldu? - Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2017'de nefesleri kesen bir sezon daha geride kaldı. 22 Haziran akşamı Survivor'da büyük final heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı Survivor şampiyonunu açıkladı. Şampiyon ise Ogeday oldu

Survivor'da şampiyon kim oldu? - Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2017 şampiyonu belli oldu. Survivor 2017'yi kazanan isim Kıbrıs'ta gerçekleştirilen final bölümünde belli oldu. Merak edilen sorunun yanıtı belli oldu. Survivor 2017'yi kazanan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017 şampiyonu Ogeday ...

Survivor 2017 finali ile birlikte kazanan isim bu akşam belli oldu. Survivor 2017 finaline final koltuğuna oturan Adem ve Ogeday arasından SMS oylamasına göre şampiyon olan isim belli oldu.

Şampiyon kim olacak sorusu bu akşam yanıtını buldu. Survivor 2017'de zorlu maraton son buldu. Aylarca süren zorlu maratonda yarışmacılar oyunların yanı sıra zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldılar. Kıbrıs finaline ise iddialı birçok ismin arasında Sema, Serhat Akın, Adem ve Ogeday kendilerini Kıbrıs'a götürmeyi başardılar. Son elemelerin ardından ise Ogeday ve Adem final koltuğuna oturan isimler oldu.

Şampiyon belli oldu...

Survivor 2017'de şampiyon bu akşam TV8 ekranlarında belli oldu. SMS oylamasında verilen oylar sonucunda Adem ve Ogeday arasından şampiyon belli oldu.

Haberin Devamı