Ogeday

Ogeday

Son dakika ogeday haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ogeday ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ogeday haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ogeday

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ogeday gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 ogeday haberi bulunmuştur. Tüm ogeday haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu! Ogeday herkesi gözyaşlarına boğdu
Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu! Ogeday herkesi gözyaşlarına boğdu Survivor All Star'da heyecan haftalar geçtikçe artmaya başladı. Yarışmanın dördüncü ve son eleme adayı da belli oldu. Dokunulmazlığı ise kıran kırana geçen mücadelede Kırmızı Takım 12-7 kazandı ve rahat bir nefes aldı. Oyunda kolyesini kaybeden Ogeday, gözyaşlarıyla kolyenin anısını anlattı ve duygusal anlar yaşandı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
13.03.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi!
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Peki, 18 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
19.02.2024 Magazin
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı!
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı! Hakan’ın yaptığı kural ihlalini Survivor konseyince açıklayan Acun Ilıcalı, Hakan’a verilen cezayı da açıkladı. Survivor 2024 All Star'da ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Bayrak yarışı mücadeleleri nefes kesti. Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı hangi isim oldu?
18.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi Survivor All Star'da bir yandan büyük heyecan yaşanırken bir yandan da gerginlik anları kameralara yansıyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya mücadele ise devam ediyor. Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Son bölümde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu!
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Yasin ile Yaman gerginlik, Yunus Emre ile Ogeday arasında tartışma çok konuşuldu. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise gecenin sonunda kadınlar potasında bir yarışmacı eleme adayı seçildi. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı!
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı! Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kıran kırana mücadelenin heyecan dolu anları ekranlara taşıdığı Survivor'da haftalar sonra kırmızı takım Survivor dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda da bir kadın yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. Ada konseyinde Nagihan'ın Poyraz ve Ogeday'la tartışma yaşaması tansiyonu yükseltti. 3.eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli? Survivor All Star Ogeday ve Turabi'nin tartışmasına sahne oldu. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına gönderme yaparken Ogeday ise Turabi'nin paylaştığı özel içerikli fotoğrafları Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a uyarı geldi. Peki, Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
11.01.2024 Gündem
Survivor'da gergin anlar... Ogeday ile Turabi tartışması büyüdü!  Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da gergin anlar... Ogeday ile Turabi tartışması büyüdü! Adaya veda eden isim belli oldu 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunda nefesler tutuldu, iki takımında yarışmacıları kıran kırana mücadele verdi. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
11.01.2024 Magazin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.
11.09.2023 Televizyon
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan ikili, sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartıp birlikte çektirdikleri fotoğrafları da kaldırdı.
29.11.2022 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi!
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi! Katıldığı Survivor yarışmasıyla hayatı değişen Nisa Bölükbaşı önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bölükbaşı sevgilisi Ogeday Girişken ile ayrılık iddialarına da yanıt verdi.
25.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da!
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da! Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosunda sona gelindi. Merakla beklenen dizide Sitare karakterine başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları hayat verecek.
18.07.2022 Televizyon
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor!
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor! Survivor All Star şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı'na reklam teklifi yağıyor. Survivor All Star 2022 şampiyonluğu sonrasında bir çok tepki alan sosyal medyayı ikiye bölen Nisa Bölükbaşı şampiyonluğu sonrasında yoluna dolu dizgin devam ediyor.
13.07.2022 Magazin
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi...
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi... Son olarak Survivor yarışmasında performansı ve Nisa Bölükbaşı ile aşkıyla gündeme gelen Ogeday Girişken, ekrana iddialı bir diziyle dönüyor.
11.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ogeday ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ogeday haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.