Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 18. yeni bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ali, Demir’den aldığı aşk taktikleriyle Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı denedi. Peki bu akşam Mucize Doktor yeni bölüm var mı? 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…

Mucize Doktor 18. yeni bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Perşembe günü izlenen diziler arasında ilk sırada yer alan ve izleyicilerini ekran başına kilitleyen Mucize Doktor, 18. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın yer aldığı dizinin son bölümünde neler oldu? 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte diziyle ilgili merak edilenler…

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mucize Doktor dizisinin son bölümünde Ferman'la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar.

Tanju ve Ferman yapışık ikizlerin vakasında birlikte çalışırlar ama beklenmedik bir komplikasyon bütün planı suya düşürür. Köşeye sıkışan Kıvılcım en çılgın planını yürürlüğe sokar. Ve gözünü karartan Ali, sonunda bir teşebbüste bulunur. Balo gecesi Ali'yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı'daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar.

Haberin Devamı

Bir de üstüne Nazlı'ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman'dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz'in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)

MUCİZE DOKTOR 18. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...