Gazete Vatan Logo

Korucu Konfederasyonu Başkanı Sözen: Ölümüne evet

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "Bugünkü meselede sadece AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan veya Türkiye meselesi değil. Şimdiki mesele Haçlı ile Hilalin savaşıdır" dedi.

Korucu Konfederasyonu Başkanı Sözen: Ölümüne evet

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen Bitlis'te güvenlik korucuları ile bir araya geldi. Son günlerdeki Almanya ve Hollanda'nın tutumunu eleştiren Sözen, "Bugünkü meselede sadece AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan veya Türkiye meselesi değil. Şimdiki mesele Haçlı ile Hilalin savaşıdır" dedi.

Bitlis Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare, değerlendirme ve referandum sürecine destek programına Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ile birlikte güvenlik korucuları katıldı. Başkan Sözen Türkiye'de Doğu ve Güneydoğu'da Kürt sorununun olmadığını anlatırken şöyle konuştu:

"Kürtler'in PKK gibi bir sorunu vardır. Yani bizim kendi aramızda çözemeyeceğimiz, konuşamayacağımız, halledemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Fakat PKK terör örgütü biz Kürtler'e, Zazalar'a, Araplar'a musallat olmuş, Amerika, İsrail, Almanya, Fransa, Belçika'nın maşalığı ve taşeronluğunu yapmaktadır. 15 Temmuz'da gördük ki, akılını, beynini, namusunu, şerefini kiraya vermiş, Türk Silahlı Kuvvetleri gibi pırıl pırıl bir üniformanın içine saklanmış, bu hain alçak ve şerefsizler bizim yıllarca mücadele ettiğimizi PKK ile Kandil'de HDP ile göbek bağı kurmuşlar. Oyun çok büyük. Gün kardeşlik günüdür. Gün tıpkı başkomutanımız gibi bunların karşısında canı pahasına dimdik durma günüdür."

Haberin Devamı

"ŞİMDİKİ MESELE HAÇLI İLE HİLALİN SAVAŞIDIR"

Son günlerdeki Almanya ve Hollanda'nın tutumunu da eleştiren Sözen, bir kadından korkacak kadar alçaklaşan şerefsizleşen, dinden, imandan çıkan bir Hollanda bulunduğunu ifade ederken, şöyle dedi:

"Sadece orada eline Türk Bayrağı aldığı için, kendi bakanını dinlemek için sokaklara çıkan vatandaşlarımızın üzerine atl ve itlerini sürdüler. Bakanımızı saatlerce aracında rehin tuttular. İsviçre'de yüzlere PKK'lı himaye ediliyor. ABD bugün Suriye'de YPG'ye, PYD'ye ve birçok örgüte silah mühimmat ve teçhizat yarımında bulunuyor. Büyüklerimizin dediği gibi gavurdan dost olmayacağını bizim net bir şekilde bilmemiz lazım. Bugünkü meselede sadece AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan veya Türkiye meselesi değil. Şimdi ki mesele Haçlı ile Hilalin savaşıdır. Çanakkale'de diz çökenler o kinlerini, o intikamını bizden almaya çalışıyorlar. Uyanık olmamız lazım. Bunlara prim vermememiz lazım. Onun için de önümüzde çok önemli bir referandum süreci var. Bu referandum sürecini iyi değerlendirmemiz lazım. Bu referandum sürecinde sadece oylarımızı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için kullanmayacağız. Bu referandumda bütün mazlumların sesi, gözü, kulağı bizde olacak. 16 Nisan referandumunda Allah korusun Hayır çıkarsa bütün dünya mazlumları ve mağdurlarının umudu kaybolacak. Biz 16 Nisan'da ya bu ülkede 100 yıl daha yaşayacağımızı kanıtlayacağız, ya da bu alçaklara, bu hainlere bu şerefsizlere diz çökmüş olacağız. Biz buradan ölümüne evet diyoruz."

Haberin Devamı