Gazete Vatan Logo

Koramiral Sağdıç annesini uğurladı

Balyoz Davası’ndan aldığı 18 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onanan eski Güney Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Kadir Sağdıç’ın annesi Ayşe Sağdıç (86) dün son yolculuğuna uğurlandı. Ayşe Sağdıç için Büyükçekmece Merkez Camii’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldığı 2 günlük özel izinle Kadir Sağdıç ile Sağdıç’ın babası Mehmet Sağdıç, eşi Selver Sağdıç ve yakınları katıldı.

Cenaze töreninde CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, emekli Orgeneral Nusret Güner, emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Ergenekon davasından geçiğimiz günlerde tahliye olan emekli Albay Sedat Özüer, emekli Albay Fuat Selvi ve emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım da hazır bulundu. Basın mensuplarının soruları üzerine Kadir Sağdıç, “Çok teşekkür ediyorum. Sağolun ilginize, teşekkür ediyorum” diye cevap verdi.

Bostanoğu’ndan çelenk

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Balyoz Davası’ndan 18 yıl hapis cezasına çarptırılan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan da cenazeye çelenk gönderdi.

Haberin Devamı