Balyoz Davası

Balyoz Davası

Son dakika Balyoz davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balyoz davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balyoz davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balyoz Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balyoz davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.358 balyoz davası haberi bulunmuştur. Tüm balyoz davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu Yüksek Askeri Şûra’da (YAŞ) kararlaştırılan general ve amiral atamaları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kardak’tan Yunan bayrağını indiren SAT timinden, Balyoz kumpası mağduru Tuğamiral Ercan Kireçtepe SAT Komutanı oldu. Kumpasın bir başka mağduru Tuğamiral Hasan Özyurt ise Deniz Kuvvetleri Harekât Başkanı olarak atandı.
6.08.2020 Gündem
FETÖ’den tutuklu Balyoz hakimine Anayasa Mahkemesi’nden ret
FETÖ’den tutuklu Balyoz hakimine Anayasa Mahkemesi’nden ret Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davasından 12 yıl hapis cezası alan, Balyoz Davası’nın eski hakimi Ali Efendi Peksak’ın Anayasa Mahakemesi’ne yaptığı başvurular sonuçlandı. Peksak’ın yargılama giderlerini ödemekten tamamen muaf tutulmasına karar verilirken, diğer başvuruları kabul görmedi.
21.08.2019 Gündem
FETÖ'nün karanlık yüzü Washington'da anlatıldı
FETÖ'nün karanlık yüzü Washington'da anlatıldı ABD'de katıldığı programda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) karanlık yüzünü anlatan emekli Orgeneral Ergin Saygun, "O (Fetullah Gülen) asla bir din adamı değildir, Amerika'da böyle değerlendirilmesi tamamen yanlıştır, onun yandaşları da asla merhameti olmayan kişilerdir." dedi.
16.07.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli:Türk milleti tuzakları bozdu
MHP lideri Bahçeli:Türk milleti tuzakları bozdu Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milleti varlığına kefen biçen barbarlara direne direne tuzakları bozdu.Türk milleti üzerinde yaşadığı aziz vatana tutunarak geleceğin yol haritasını çizmiştir"dedi.
9.07.2019 Siyaset
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu!
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine  ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan "Balyoz darbe planı  davası" hakimi eski İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, 13 yıl 4  ay hapis cezasına mahkum edildi.
1.07.2019 Gündem
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis!
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis! FETÖ üyeliğinden yargılanan ve meslekten ihraç edilen Balyoz davası savcılarından Hüseyin Kaplan, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2019 Gündem
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis!
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis! İstanbul hakimiyken Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan Balyoz planı davasında sanıkların tutuklanmasına karar veren eski Yargıtay üyesi İdris Asan'a, FETÖ üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
6.03.2019 Gündem
Balyoz davasının eski hakimine hapis cezası
Balyoz davasının eski hakimine hapis cezası "Balyoz planı davası" eski hakimi Ali Efendi Peksak'a "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 12 yıl hapis cezası verildi.
17.01.2019 Gündem
Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş'ın cezası belli oldu
Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş'ın cezası belli oldu Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş, FETÖ’den yargılandığı davada 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.11.2018 Gündem
Balyoz davası savcısı Kırbaş'ın 15 yıl hapsi istendi!
Balyoz davası savcısı Kırbaş'ın 15 yıl hapsi istendi! Hakkında üç kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istenen "Balyoz Planı" davası eski savcılarından Savaş Kırbaş'ın yargılandığı davada mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanık Kırbaş'ın ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
Genelkurmay TSK’da FETÖ’nün kökünü kazıyacak
Genelkurmay TSK’da FETÖ’nün kökünü kazıyacak 'Genelkurmay'ın beyni' olarak bilinen '4J' başkanlıklarından Harekat Başkanlığı ile Plan ve Prensipler Başkanlığı'na yeni isimler atandı. FETÖ kumpasına maruz kalan Tümgeneral Levent Ergün Harekat Başkanı olarak atanırken, Ankara'da terör saldırısında yaralanan Tümgeneral Reha Ufuk Er de Plan ve Prensipler Başkanı oldu. Bu iki komutan FETÖ temizliği yapan İstihbarat ve Personel başkanlıklarıyla beraber TSK'nın en kritik birimlerinde görev yapacak.
10.08.2018 Gündem
İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi
İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi. Meral Akşener'in başdanışmanı emekli Tuğgeneral Ali Aydın'dan sonra bu kez de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz partisinden istifa etti.
13.07.2018 Siyaset
Eski Balyoz Hakimi Diken'in tahliyesine itiraz kabul edildi
Eski Balyoz Hakimi Diken'in tahliyesine itiraz kabul edildi Tahliyesine karar verilen eski Balyoz Hakimi Ömer Diken itiraz üzerine cezaevinden çıkamadı.
12.07.2018 Gündem
Poyrazköy hakimi: Balyoz hakimi FETÖ’cüydü
Poyrazköy hakimi: Balyoz hakimi FETÖ’cüydü FETÖ suçlamasıyla tutuklu yargılanan eski Balyoz davası hakimi Peksak’ın yargılandığı davanın duruşmasına tanık olarak katılan eski Poyrazköy hakimi Hamzaçebi, “Peksak cemaatten olduğunu staj döneminden beri saklamıyordu” dedi
30.05.2018 Gündem
FETÖ'nün "şantaj arşivi" ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün "şantaj arşivi" ortaya çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) kendisinden olmayanları sindirmek için kullandığı gizli çekimlerden oluşan şantaj görüntülerinin yer aldığı arşiv, Genelkurmay çatı davasının sanıklarının ev ve iş yerlerinde bulundu.
24.03.2018 Gündem
Balyoz savunmaları için takipsizlik
Balyoz savunmaları için takipsizlik Balyoz sanıklarının savunmalarında kendilerine hakaret ettikleri iddiasıyla dönemin heyeti tarafından savcılığa şikayet edilen 13 Balyoz sanığıyla ilgili savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi
29.09.2021 Gündem
SİHA’ların hata oranı ‘sıfır’dır!
SİHA’ların hata oranı ‘sıfır’dır! ‘Silahlı İHA’ların sivilleri vurduğu’ iddialarına Balyoz mağduru emekli orgeneral Ergin Saygun’dan cevap geldi: SİHA ile çok hassas şekilde cerrahi bir operasyon gibi müdahale yapılmaktadır, hata oranı sıfırdır
29.09.2021 Gündem
Kumpas mağduru korsan nöbetinde
Kumpas mağduru korsan nöbetinde Balyoz ve Askeri Casusluk davaları nedeniyle ordudan tasfiye edilen Emekli Albay Eryaşa, Aden Körfezi’nde korsanlara karşı Türk gemisini koruyor
29.09.2021 Gündem
Kumpası aşıp general oldular
Kumpası aşıp general oldular Balyoz ve Casusluk davalarında kurulan kumpaslarla yıllarca hapis yatan ve aklandıktan sonra TSK’ya dönen 9 kurmay albay, son YAŞ toplantısında amiral ve general olarak atandı...
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz kahramanı Albay general oldu
15 Temmuz kahramanı Albay general oldu Yüksek Askeri Şûra’da çok sayıda FETÖ mağduruna da iade-i itibar niteliğinde terfiler gerçekleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Songül Yakut'un son isteği ortaya çıktı
Şehit Songül Yakut'un son isteği ortaya çıktı Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Yarbay Songül Yakut'un, Balyoz davası sürecinde FETÖ kumpasıyla kendisi hakkında gönderilen ihbar mektubuyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildiği sonra da başlattığı hukuk mücadelesi ile görevine yeniden döndüğü ve şehit olmadan bir gün önce avukatını arayarak, "Dava açalım, bunların (FETÖ) üstüne gidelim" dediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Yarbay Yakut'un avukatları konuştu
Şehit Yarbay Yakut'un avukatları konuştu Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Yarbay Songül Yakut'un, FETÖ kumpasıyla ordudan uzaklaştırıldıktan sonra da vatana hizmetten vazgeçmediği, etkilenmemeleri için, ordudan atıldığından ve hukuki süreçten annesini haberdar etmediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden "Balyoz Planı Davası" savcısı Hüseyin Kaplan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması ve Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un gözaltına alınmasına ilişkin itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Dursun Çiçek'e 'Balyoz' tazminatı
Dursun Çiçek'e 'Balyoz' tazminatı Balyoz davasında tutuklanıp 4 ay hapis yatan Dursun Çiçek'e 50 bin lira manevi, 39 bin lira maddi tazminat ödenecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balyoz Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balyoz davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.