Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

8 Aralık Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi ve spor gibi daha pek çok alanda merak ettiğiniz gelişmeler sizlere bir bir aktarılacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylar silsilesinden haberdar olmak için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Soluk kesen macera dolu güzel diziyi seyrederek Cuma akşamınızı daha eğlenceli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

Sabah 05:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiyehaber bülteni ile en sıcak son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Haber dünyasının gelişmelerini ekranlarınızdan seyredebilir ve merak ettikleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hemen ardından 09:30’da “Meryem” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Eğer son bölümünü seyredemediyseniz ekranlarınız karşısında geçebilir ve tüm gelişmeleri ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayın akışında yerini alacak. Lezzetli yemeklerin pişirilip eşsiz sunumlar eşliğinde ikrama hazırlandığı programda üstelik birbirinden farklı püf noktalar da veriliyor. Böylelikle ilk deneyeceğiniz lezzetleri kusursuz şekilde yapabilme şansınız ortaya çıkıyor.

Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Alışveriş Melekleri” adlı moda programını izleyebileceksiniz. Gün ortasına denk gelen programda bu haftanın kazananı bakalım kim olacak? Haftanın final günü olduğu için nefesler tutuluyor ve heyecan doruklara çıkıyor. Eğlenceli ve heyecanlı geçecek olan programı öğle aranızda mutlaka seyretmeyi unutmayın. Kahvenizi alın ve güzel bir program seyredebilmenin keyfini doyasıya çıkarın…

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı renkli ve eğlence dolu bir program daha sizlerle… Ünlü camiasından internet fenomenlerine kadar daha pek çok kesime dair merak ettiğiniz güncel gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. İzlerken hem keyifli dakikalar geçirebilir hem de merak ettiğiniz magazin konuları hakkında fikir edinebilirsiniz.

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen arkasından 08:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayında yerini alacak. Haber dünyasının en merak edilen konularından ve en güncel gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarınızda.. Akşam kuşağınızı macera dolu hale getiren dizide yine farklı olaylar silsilesine tanıklık edebileceksiniz. 23:45’de “Beyaz Show” ile gecenin ritmi tutulacak. Bol kahkahalı ve eğlence dolu canlı yayın programı sakın ama sakın kaçırmayın! 01:45’de “Kızlarım İçin”, 03:35’de ise “Meryem” adlı iki dizinin tekrar bölümü sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı