ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma 8 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteniyle ekranlara gelecek. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen en sıcak gelişmeler detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınıza aktarılacak. Haber dünyasının en güncel konularını ve olaylarını sabahın erken saatlerinde ATV’den öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Her karesi heyecan ve macera dolu olan diziyi seyrederek Cuma akşamınızı daha güzel bir şekilde geçirme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma 8 Aralık Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi ve spor gibi daha pek çok alanda merak ettiğiniz gelişmeler sizlere bir bir aktarılacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylar silsilesinden haberdar olmak için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Soluk kesen macera dolu güzel diziyi seyrederek Cuma akşamınızı daha eğlenceli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma 8 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranları selamlıyor. Sağlıklı yaşama dair açıklayıcı tüyoların verildiği program ayrıca ilgili alanda uzman olan pek çok değerli hekim de katılıyor. Sağlık sorunlarına dair sorular soruluyor ve cevapları detaylı şekilde açıklanıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı renkli yarışma programı yayına geçecek. Dünyanın ve Türkiye’nin pek çok noktasından gelen başarılı yarışmacıların performanslarına şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi incelemeye devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem