Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

8 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranları selamlıyor. Sağlıklı yaşama dair açıklayıcı tüyoların verildiği program ayrıca ilgili alanda uzman olan pek çok değerli hekim de katılıyor. Sağlık sorunlarına dair sorular soruluyor ve cevapları detaylı şekilde açıklanıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı renkli yarışma programı yayına geçecek. Dünyanın ve Türkiye’nin pek çok noktasından gelen başarılı yarışmacıların performanslarına şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi incelemeye devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma

Sabahın ilk saatlerinde “Günaydın Doktor” adlı sağlık dolu program ile hoş sohbetler eşliğinde güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Programın hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu renkli program ekranlardaki yerini alıyor. 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaran skeçleriyle yine ekran başına bağlanabilirsiniz. Sabah kahvaltınızda ailenizle birlikte eğlenmek için seyredebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adındaki renkli çizgi film başlıyor. Çocukların severek seyrettiği sevimli ve eğlenceli çizgi filmi açarak çocuklarınızın güzel bir saat geçirmesine destek olabilirsiniz. 09:30’da Hakan Ural ile Seda Akgül ortaklığı ile sunulan “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasının merkezine oturan en güncel ve en bomba haberler masaya yatırılarak ayrıntılı şekilde analiz ediliyor ve yorumlanarak seyirci kitlesine aktarılıyor.

12:45’de “Yemekteyiz” adlı sevilen program ile nefesler tutulacak. Haftanın final günü bakalım kazanan kim olacak? Onur Büyüktopçu’nun sunduğu yemek programı heyecan dolu anları ile hayranları ekranları başına topluyor, sakın kaçırmayın. Gün ortasının devamında 16:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programında yine yürek burkan yaşamsal kesitler irdelenerek. Faili meçhul cinayetler ve izinden bir haber alınamayan kayıplar… Her biri programın güçlü muhabir kadrosu ile derinlemesine araştırılıp veriler ışığında açıklığa kavuşuyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adındaki renkli yarışma programı ile akşam kuşağına dahil olunuyor. Yarışmacıların yetenekleri karşısında bazen gülebilir bazen taktir edebilir bazen de heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. Gece kuşağında ise programların tekrar bölümleri ekranlara yansıtılıyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrarını seyredebileceksiniz. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise Gel Konuşalım” adlı programın tekrarı sizlerle olacak.