TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi 18 Aralık Pazartesi günü TV8 yayın akışı sabah, “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne dolu dolu bir başlangıç yapıyor. Sabah saat 06:45’de ekranlara gelen sürükleyici programı seyrederek sağlıklı yaşama dair bilmediğiniz pek çok tüyo öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alacak. Başarılı jüri kadrosu ve mükemmel sese sahip yarışmacılar.. Eğlencenin hızla devam ettiği bir akşam istiyorsanız saat 20:00’da TV8 ekranlarında olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma 8 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranları selamlıyor. Sağlıklı yaşama dair açıklayıcı tüyoların verildiği program ayrıca ilgili alanda uzman olan pek çok değerli hekim de katılıyor. Sağlık sorunlarına dair sorular soruluyor ve cevapları detaylı şekilde açıklanıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı renkli yarışma programı yayına geçecek. Dünyanın ve Türkiye’nin pek çok noktasından gelen başarılı yarışmacıların performanslarına şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi incelemeye devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi 4 Aralık Pazartesi günü TV8, 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile yayın akışını başlatıyor. Sağlıklı yaşama dair püf noktalarının sunulduğu programa ayrıca değerli uzman doktorlar da katılıyor. Çağın hastalıkları ve olası hastalıklardan nasıl korunmalı gibi daha pek çok sağlık konusuna dair pek çok konuyu edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile baş başa kalacaksınız. Farklı yarışmacıların ses performansları karşısında büyülenebilir ve kendinizi keyifli dolu bir akşamın akışına bırakabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem