Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman-saat kaçta olacak? Kabine Toplantısı gündem konuları neler, Cumhurbaşkanı hangi kararları açıklayacak?

Ağustos ayı Kabine Toplantısı merakla bekleniyor. Kredi ve kredi kartı borcu nedeniyle takibe düşen vatandaşlar için yeni desteklerin gündem olması Kabine Toplantısı günü ve saatinin yoğun bir şekilde sorgulanmasına neden oldu. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman-saat kaçta olacak? Kabine Toplantısı gündem konuları neler, Cumhurbaşkanı hangi kararları açıklayacak?

Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman-saat kaçta olacak? Kabine Toplantısı gündem konuları neler, Cumhurbaşkanı hangi kararları açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nın ne zaman ve saat kaçta olacağı araştırılmaya başlandı. Kredi ve kredi kartı borcu nedeniyle takibe düşen, dar gelirli vatandaşlar için yeni destekler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının üzerinde çalıştığı 'hazine arsalarının ev yapma şartıyla dar gelirli vatandaşlara uygun fiyat ve kredi imkânı ile sunulması gibi konuların gündem olması vatandaşın toplantıyı merakla beklemesine neden oldu. Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte Kabine Toplantısı gündem konuları…

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ağustos ayı Kabine toplantısı 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 15.00’te gerçekleşmesi bekleniyor. Toplantı sonrasında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM KONULARI

Kabine toplantısında terörle mücadelede ve dış politikadaki gelişmelere yönelik gelişmelerin de masaya yatırılması bekleniyor.

Konut projesinde vadenin 15 yıl olması, projeden 10 bin lira altında geliri olanların faydalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da bir açıklama yaptı. Kurum, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatıyor olacağız" diyerek ağustos ayını işaret etti. 81 ilde yapılacak sosyal konut projesinin ayrıntılarının da Başkan Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Adalet ile Hazine ve Maliye bakanlıklarının yetkilileri uzun süredir, dar gelirli vatandaşların haciz sorununu çözmek için bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmanın da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.