Gazete Vatan Logo

İsimsizler 11. yeni bölümde Yıldız öldürülüyor mu?

İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının reyting listelerini alt üst eden dizisi İsimsizler yeni bölümde Fatih kötü bir haber alıyor. İşte İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

İsimsizler 11. yeni bölümde Yıldız öldürülüyor mu?

İsimsizler 11. yeni bölümde ortalık karışıyor. Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi İsimsizler yeni bölümde Fatih'e gelen kötü haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu? İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

İSİMSİZLER 11. BÖLÜM FRAGMANI

Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatih'in yakınlarını hedef almaya başlar. Olcay'ın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatih'e gelen kötü haber ne?

İsimsizler merakla beklenen yeni bölümüyle 5 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

İSİMSİZLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur. Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.
Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

Haberin Devamı