Gazete Vatan Logo

IMEI numarası nasıl sorgulanıyor?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından akıllı cihaz kullanıcılarına internette IMEI sorgulama hizmeti sunuluyor. IMEI sorgulama hizmeti tüm vatandaşlar tarafından internet erişimi söz konusu olan her yerden kullanılabiliyor. BTK IMEI sorgulama uygulaması e-Devlet Kapısı üzerinden kullanılabiliyor.

IMEI numarası nasıl sorgulanıyor?

Dünya genelinde hızla gelişim sürdürmekte olan mobil akıllı cihaz teknolojileri ileri nesil akıllı ürünleri ile insanların yaşamları içerisinde çok önemli işlem kolaylıkları sağlıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl dünyasında tüm toplumlar içerisinde insanlar tarafından son derece yoğun ve sı bir şekilde mobil akıllı cihaz ürünleri yoğun olarak kullanılıyor. Türkiye’de de son yıllarda oldukça yüksek kullanım oranlarına sahip olan mobil akıllı cihaz ürünlerinde sektörel olarak meydana gelen güvenlik sorunlarına yönelik olarak online IMEI sorgulama hizmetleri sunuluyor. Böylelikle Türkiye’de sektörel olarak mobil akıllı cihaz sektörü içerisinde özellikle tüketicilerin karşı karşıya kalmakta olduğu ve yaşamı içerisinde hem maddi hem de manevi yönden ciddi mağduriyetlere yol açmakta olan güvenli sorunlarının önüne geçilebilmesi hedefleniyor.

IMEI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hizmete açılmış olan resmi bir dijital sorgulama hizmet ekranı olarak öne çıkan online IMEI sorgulama uygulaması üzerinden milyonlarca akıllı cihaz kullanıcısının son derece pratik bir şekilde internet işlem kolaylığında ve hızında mobil akıllı cihaz ürünlerinin detaylı ve güncel kayıt bilgilerine ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. Çünkü modern yüzyıl Türkiye’sinde m0bil akıllı cihaz ürünlerinin kullanımının sağlanabilmesi amacı ile kesinlikle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından kayıt altına alınmış olması gerekliliği bulunuyor. BU çerçevede de internet üzerinde yer alan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun online IMEI sorgulama ekranı ile tüketicilerin akıllı cihazlarındaki IMEI numarasının tüm kayıt bilgilerini kurum bünyesindeki durumunu öğrenebilme şanınsa sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri ile birlikte yaşamın her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşların son derece pratik ve kolay bir şekilde yaşamının her alanındaki ihtiyacına yönelik olarak önemli hizmet çözümlerinden yararlanabilmeleri sağlanıyor. Bu çerçevede de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından internet üzerinde hizmete açılmış olan online IMEI sorgulama uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde Türkiye’de tüm akıllı mobil cihazlara yönelik olarak IMEI numaraları üzerinden kurum bünyesindeki kayıt durumu sorgulamalarını gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından internet üzerinde hizmete açılış olan online IMEI sorgulama uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde akıllı cihazlara ilişkin olarak kayıt bilgileri öğrenilebiliyor olması dolayısı ile tüm tüketiciler tarafından son dönemlerde çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) online IMEI sorgulama isimli uygulama ekranı doğrudan sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden kullanılabiliyor. Bu yüzden de e-Devlet Kapısı üzerinde kimlik doğrulaması yapmak durumunda kalmadan tüm vatandaşlar online IMEI sorgulama uygulaması vatandaşlar tarafından son derece yoğun şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı