Gazete Vatan Logo

HGS Bakiye Yükleme ve HGS Geçiş İhlali sorgulama nasıl yapılır?

HGS bakiye sorgulama ve HGS geçiş ihlali sorgulamalarınızı internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulamalarının nasıl yapıldığını detaylı olarak haberimizde bulabilirsiniz.

HGS Bakiye Yükleme ve HGS Geçiş İhlali sorgulama nasıl yapılır?

PTT HGS Müşteri Hizmetleri web sayfasında HGS geçiş ihlali sorgulama işlemleri üyelik şartı olmadan sadece aracın plaka bilgisini girerek, gerçekleştirebilmek mümkündür. İnternet üzerinde yer alan PTT HGS Müşteri Hizmetleri aracılığı ile de internet kolaylığında Hızlı Geçiş Sistemi kartınızdaki bakiye durumunun güncel ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Günlük yaşam içerisinde pek çok kez karşı karşıya kalınabilen durumlardan birisi olarak öne çıkan HGS bakiye sorgulama hizmetini de internet kolaylığında uygulayabiliyorsunuz. Modern internet teknolojisini en aktif biçimde kullanarak, vatandaşa çok daha kaliteli ve çok daha modern bir hizmet sunmakta olan kamu kurumlarının internet üzerinde yer alan online hizmetleri ile birlikte artık çok daha pratik bir şekilde kamu işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

HGS BAKİYE SORGULAMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ!

HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMA HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ!

HGS BAKİYE YÜKLEME İŞLEMİ VE DETAYLAR!

Haberin Devamı

Çeşitli durumlardan dolayı tüm Türkiye’deki köprü ve otoyollarda bulunan HGS ücretli geçiş gişelerinden yapmak zorunda kaldığınız yasadışı geçiş ihlallerinden kaynaklı herhangi bir cezalarının bulunup bulunmadığını, bulunan cezalarının tüm ayrıntılarını geçiş noktası, saati ve diğer bilgileri ile birlikte PTT HGS Müşteri Hizmetleri’nin resmi web sayfasındaki HGS geçiş ihlali sorgulama ekranından öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor. PTT HGS Müşteri Hizmetleri resmi web sayfasında online HGS geçiş ihlali sorgulama işlemlerini de kolayca yapabilme imkanı bulunuyor.

PTT HGS Müşteri Hizmetleri tarafından internette açılan online HGS bakiye sorgulama hizmeti ile birlikte önceki ücretli geçiş sistemleri olan KGS ve OGS gibi ücretli geçiş sistemlerinde yaşanan bakiye kontrolü gibi pek çok sorun tarihe karışıyor. Teknolojinin hayatın her alanında kendisine yer bulduğu bugünlerde internet üzerinden son derece pratik bir şekilde pek çok alandaki işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. PTT HGS Müşteri Hizmetleri’nin online sistemine üyelik işlemleri ise hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/hgs.jsf adresinden doğrudan erişim sağlayarak, resmi web sayfasındaki ‘müşteri hizmetleri giriş’ ekranındaki ‘üye olun’ seçeneği ile üyelik ekranına ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

PTT HGS Müşteri Hizmetleri’ne üyelik işlemlerini ekranda yer alan ‘T.C. kimlik no/vergi no’, ‘e-posta’, ‘şifre’ ve ‘şifre tekrar’ bölümleri ile birlikte sayfadaki güvenlik kodu karakteri kısmını doldurarak, üyelik işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz. PTT HGS Müşteri Hizmetleri ekranında daha sonra HGS bakiye sorgulama işlemi için vatandaş, üye giriş ekranında ‘e-posta’ ve ‘şifre’ bölümlerini doldurarak, sisteme giriş yapabiliyor ve güncel HGS kart limitine ilişkin ayrıntılı bilgiler alabiliyor. Böylelikle artık tüm Türkiye’deki köprü ve otoyol ücretli geçiş gişelerinde karşı karşıya kalabildiğiniz bakiye yetersizliği gibi durumların geride kalması sağlanabiliyor. Modern teknolojinin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte internete çok daha pratik bir şekilde akıllı cihazlar gibi yeni nesil teknolojiler ile sağlanabiliyor olması PTT HGS Müşteri Hizmetleri’nin resmi web sitesindeki online HGS bakiye sorgulama hizmetleri yoğun olarak kullanılıyor.

Haberin Devamı