Gazete Vatan Logo

Evlat Kokusu 6. bölümde Zeynep, oğlu Çınar'ı kurtarmak isterken vuruluyor!

Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Evlat Kokusu'nda Zeynep vuruluyor. Evlat Kokusu son yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Evlat Kokusu 6. bölümde Zeynep, oğlu Çınar'ı kurtarmak isterken vuruluyor!

Evlat Kokusu 6. yeni bölüm fragmanları izleyici ile buluştu. Çarşamba akşamlarına damga vuran Evlat Kokusu 6. yeni bölümde Zeynep, oğlu Çınar'ı korumak için kurşunların hedefi oluyor ve vuruluyor. Evlat Kokusu bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

EVLAT KOKUSU 6. BÖLÜM SON FRAGMANI

Zeynep, oğlu Çınar'ı kurtarmak isterken vuruluyor! Zeynep'in durumu iyi olacak mı?

Çınar ve Ela büyük tehlike içerisindeyken annelerinin haykırışları adeta alanda yankılanır. Zeynep, Çınar'a bir şey olmaması için var gücüyle koşarak ona siper olur. Fakat bu eylem sonucunda kurşun Zeynep'e isabet eder ve onu yere serer. Aslan ise en hızlı şekilde yardımın gelmesi için bekleyiş içerisindedir.

Silahlı saldırgan büyük bir hızla kaçarak uzaklaşır. Bu saldırıyı gerçekleştiren saldırganların asıl amacı ne? Zeynep yeniden Çınar'ın yani evladının kokusunu koklayabilecek mi?

Zeyno ile Zümrüt arasında annelik üzerine geçen konuşma sonrası, Zümrüt'ün tepkisi ne olacak?

Çınar'ın hasretiyle yanıp tutuşan Zeyno, onu korumak isterken vurulmuştur. Akbaş Ailesi'nin evinde tedavi gören Zeyno, hasta yatağında yatarken Zümrüt'e, annelik üzerine duygusal bir konuşma yapar. Zümrüt'ten onu anlamasını ister.

Haberin Devamı

Hünkar ise, bu duruma el koyar ve Çınar'ın asla Zeyno ile yakınlaşmasının doğru olmadığını, bu yakınlaşma olursa eğer Çınar'ı tamamen kaybedeceğini Zümrüt'e söyleyerek onu bu konuda uyarır.

Cevahir'in başına açtığı sorun, Aslan'ı nasıl etkileyecek? Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Cevahir'in, Serdar tarafından petrol işine girdiği ortaklarıyla, işi fes etmesi üzerine ortalık karışır. Karşı tarafın intikam almak için yaptığı saldırı sonrası Zeyno'nun vurulmasıyla, Aslan olaya el koyar. Bu saldırıyı kimin yada kimlerin yaptığını öğrenmek ister.

Diğer taraftan Serdar ile Cevahir arasında gerçekleşen görüşmede, hiç beklenmedik bir olay gerçekleşir. Serdar, Cevahir'e petrol işine girmesi için Hünkar'ı ve Aslan'ı devreden çıkartmasını söyler.

Aslan, saldırının kimler tarafından yapıldığını öğrenir. Karşı taraf ile yüzleşmeye giden Aslan, onu bekleyen büyük bir tehlikeden habersizdir.

Haberin Devamı

Zeyno, oğlu Çınar'ı Akbaş ailesinden alabilecek mi? Zeyno, en büyük hayalini Akbaşlara kabus mu edecek?

Çınar'ın hayatını kurtarmak için adeta vücudunu ona siper eden Zeyno, vurulur. Yarasına rağmen oğlundan başka hiçbir şey düşünmeyerek, oğlunun kokusunu yeniden içine çekebilmek için ayağa kalkmasına büyük bir amaç vardır. Yarasının biraz daha iyi olmasıyla ayağa kalkmaya başlayan Zeyno'yu hikayesinin başından beri sevmeyen Hünkar, ona kapıyı gösterir. Fakat tüm bu olanlardan sonra Zeyno'nun hakkını görmezden gelmeyen Aslan, ona destek olur. Bunu öğrenen Zümrüt ise adeta sinir küpü olur. Zümrüt ve Zeynep çatışmasında Aslan kimin yanında yer alacak?