Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?

E okul öğretmen girişi ile öğretmenler sisteme veri yüklemektedir. E okul öğretmen girişi üzerinden giriş sadece öğretmenler içindir. E okul öğretmen girişi detayları haberimizde.

E okul sistemi üzerinden bilgi alınabilmesi için bilgilerin düzenli bir şekilde girilmesi gerektiğinden, okullarda sistemli şekilde iş paylaşımı yapılmış durumdadır. Yöneticiler ve öğretmenler tarafından yapılan veri girişi sonrasında e okul üzerinden öğrenciler hakkında bilgi almak mümkün hale gelmektedir. E okul sistemine giriş yapılması için, kişilerin yetkilerine göre farklı giriş ekranları oluşturulmuş durumdadır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ

Böylece E okul öğretmen girişi ya da E okul öğrenci girişi farklı bölümler üzerinden sağlanmıştır. Üstelik böylece sisteme giriş yapacak olan kişiler daha kolay bir şekilde denetlenebilmekte ve aynı zamanda güvenlik de sağlanabilmektedir. E okul öğretmen girişi üzerinden öğretmenlere verilen üyelikler ile sadece öğretmenler giriş yapabilmektedir. Bu nedenle e okul sistemine giriş yapmak öğrencilerin kendileri için oluşturulan giriş bölümlerini kullanması gerekmektedir.

E okul kurulduğu günden bu yana devlete bağlı kurumlarda kullanılmaya başlanmış ve gerek velilerin, gerekse de öğrencilerin beğenisi kazanmıştır. İlgili sistem giriş yaptıktan sonra açılan menü sayesinde tüm işlemlerin yapılabilmesi oldukça kolaydır. Herkesin kolay bir şekilde işlem yapması ve zorlanmaması için basit bir tasarıma ve ara yüze sahip olan e okul, böylece tüm vatandaşlar için uygun hale getirilmiştir.

Haberin Devamı

Eğer siz de öğrenciniz hakkında bilgi almak istiyorsanız e okul öğrenci girişi bölümünden giriş yapmanız yeterli olacaktır. Giriş işleminin ardından açılacak olan sayfada not sorgulama, devamsızlık sorgulama gibi tüm işlemleri seçerek gerçekleştirebilirsiniz. Seçiminizin ardından ilgili bilgiler, açılan ekranda yer alacaktır. Eğer yazılı ve diğer notlar sisteme E okul öğretmen girişi ile giriş yapan öğretmenler tarafından girişmiş ise sizler de tüm notlara erişim sağlayabilirsiniz. Büyük bir kolaylık sağlamasının yanında öğrencilerin başarı durumlarının daha iyi takip edilmesini sağlayan e okul üzerinden öğrencisi olan tüm anne ve babaların yararlanabilmesi mümkündür.

Haberin Devamı