Gazete Vatan Logo

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı mı? Çiftin 15 şirketinde arama başlatıldı

'Kara para aklama' iddialarıyla gündeme gelen ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ile Engin Polat'ın 15 şirketinde arama yapıldığı aktarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Dilan Polat ve Engin Polat’ın gözaltına alınıp alınmadığı merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı mı?

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı mı? Çiftin 15 şirketinde arama başlatıldı

‘Kara para aklama’ iddialarıyla gündeme gelen, ardından haklarında soruşturma açılıp mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat'a ait 15 şirkette arama başlatıldı. Lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren Dilan Polat'ın sosyal medyadaki açıklamaları sonrası ortaya atılan iddiaların ardından MASAK raporu sonrası çiftin tüm mal varlıklarına el koymuş, yurtdışı çıkış yasağı getirilmişti.

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı mı?

 MASAK raporu sonrası çiftin tüm mal varlıklarına el koymuş, yurt dışı çıkış yasağı getirilmişti. Bu sabah Maliye ve polis ekipleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait firmalara baskın düzenledi.  İki isme ait 15 şirkette Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince arama yapılıyor.

Haftalardır iddiaları yalanlayan çift ile ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Engin Polat ve Dilan Polat'ın iş yerlerinde polis arama yapmaya başladı. Çift hakkında gözaltı kararı olmadığı belirtildi.