Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'a ne zaman gelecek? Erdoğan Afyon mitingi saat kaçta?

Seçim için geri sayım devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da seçim startını 18 Nisan'da Afyon'da yapacağı mitingle başlatıyor. Vekil adaylığı listesinde de değişime gidecek olan AK Parti'nin 3 yeni isim bildireceği aktarıldı. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'a ne zaman gelecek? Erdoğan Afyon mitingi saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'a ne zaman gelecek? Erdoğan Afyon mitingi saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin seçim mitinglerine bayramdan önce başlıyor. İlk mitingin 18 Nisan'da Afyonkarahisar'da, ikincisinin 19 Nisan'da da Denizli'de yapacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'a ne zaman gelecek? Erdoğan Afyon mitingi saat kaçta?

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'A NE ZAMAN GELECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afyon’a 14.30'da gelmesi bekleniyor.

AK PARTİ LİSTELERİNDE 3 İSİM DEĞİŞECEK

Bu arada Erdoğan, AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği listelerle ilgili, "Bazı hatalarımız bazı illerimizde olmadı değil, cumaya kadar süremiz var" sözleriyle listelerde bazı değişikliklerin yapılacağını ifade etmişti. Bunun üzerine AK Parti'de gözler listelerde yapılacak değişikliklere çevrildi. Edinilen bilgilere göre, bu kapsamda AK Parti milletvekili listesinde 3 isimde değişiklik yapacak.