Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı'nın 8. yeni bölümünde Ateş gerçekleri öğreniyor!

Kanal D ekranlarından dün akşam izleyicilerle buluşan Bodrum Masalı'nın son bölümünde Yıldız'ın boşanma kararını Faryalı'ya söylediğini öğrenen Evren küplere bindi. Bodrum Masalı'nın yayınlanan son bölümünün hemen ardından 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın Perşembe akşamı yayınlanacak 8. yeni bölümünde Ateş gerçekleri öğreniyor.

Bodrum Masalı'nın 8. yeni bölümünde Ateş gerçekleri öğreniyor!

Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından Bodrum Masalı yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi Bodrum Masalı'nın son bölümünde Yıldız, Evren'den boşanma kararı alıyor. Bodrum Masalı'nın 16. yeni bölümüne dair merak edilenler bu haberimizde...

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, gibi isimlerin yer aldığı Bodrum Masalı 5. yeni bölüm fragmanı ile 15 Eylül Perşembe Kanal D'de...

BODRUM MASALI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.