Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı‘nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bodrum Masalı oyuncu kadrosu ile büyülüyor. Birer birer birbirinden değerli oyuncular ile anlaşan Bodrum Masalı dizisinin kadrosunda hangi isimler bulunuyor. İşte Bodrum Masalı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Bodrum Masalı‘nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Şevvam Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe gibi isimlere rol veren Bodrum Masalı dizisi başarılı oyuncular ile anlaşmaya devam ediyor. Yaz aylarında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bodrum Masalı dizisinin yapımcılığını TMC Film üstleniyor. İşte Bodrum Masalı'nın tüm detayları...

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerinde Şevvam Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem, Dilan Deniz Çiçek’in yer aldığı Bodrum Masalı yaz aylarında izleyici ile buluşacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak ‘Gönül İşleri’ dizisinde izlediğimiz Timuçin Esen de dahil oldu. Dizi, babalarının iflas etmesiyle hayatları alt üst olan bir ailenin yeni hayatına adapte olmasını konu ediniyor.timuçin esen

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, TMC Film’in yeni yaz dizisi başrollerini Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmicem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaşacağı Bodrum Masalı dizisinin çekimleri sürüyor. Haziran ayında seyirci karşısına çıkacak olan yeni gençlik dizisinin setinden ilk kareler sosyal medyada yayınlandı.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı dizisine yepyeni bir isim daha dahil oldu.? Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar ve Acı Aşk dizilerinde rol alan Alperen Duymaz dizinin kadrosuna katılan isim oldu.? Bodrum Masalı yakında Kanal D’de.?Alperen Duymaz

Bodrum Masalı dizisinin çekimleri de tüm hızıyla sürüyor.Kanal D, yaz dizisi olan Meleklerin Aşkı‘ndan sonra şimdi de Bodrum Lisesi dizisinin hazırlarını yapıyor.

Şevval Sam, setlere geri dönüyor. Ünlü sanatçı, Kanal D’nin bu yaz ekrana gelecek “Bodrum Lisesi” adlı gençlik dizisinde başrolü üstlenecek. Kanal D’nin 2016 yaz aylarında yayınlayacağı yeni dizisi Bodrum Masalı‘nin başrol oyuncuları belli oldu. Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz, çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak dizide Hilmi Cem İntepe ile kamera karşısına geçecek. Dizinin yapımcılığını ise son dönemde ‘Aramızda Kalsın’, ‘Gönül İşleri’ ve ‘Acı Aşk’ gibi işlerde imzası bulunan TMC üstlenecek. Bodrum’da geçecek bir gençlik hikayesini konu alacak yapım yaz aylarında yayına girecek. Bodrum Masalı‘nın ilk bölümüyle Haziran ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

ŞEVVAL SAM’DAN KISMETSE OLUR TANKUT’LA AŞK AÇIKLAMASI

Şevval Sam, sekiz yıl aradan sonra yeni bir dizide başrolü üstlenecek. Geçtiğimiz sene “Kara Kutu” adlı yapımda konuk oyuncu olarak yer alan Sam, bu kez gençlik dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Ünlü sanatçı, Kanal D’nin merakla beklenen “Bodrum Masalı” adlı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Sam’ın partneri ise “Medcezir” dizisiyle tanınan Murat Aygen olacak. İkili dizide karı kocayı canlandıracak. Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe’nin de rol alacağı dizinin çekimlerine bu ay başlanacak. Bodrum’da geçen bir gençlik hikayesini konu alacak yapımın haziran ayında izleyici ile buluşması planlanıyor.

Survivor yarışmasında, biri All Star olmak üzere iki defa yarışan Hilmi Cem İntepe ile tescilli güzel Dilan Çiçek Deniz, önümüzdeki günlerde çekimler için Bodrum’a gidecek. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor’ı birinci bitirerek büyük ödülün de sahibi olmuştu. Hilmi Cem İntepe, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde de rol almıştı.

Haberin Devamı