Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 35. bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Bodrum Masalı; her Pazar akşamları ekranlarda yerini alıyor. Bodrum Masalı başrollerinde yetenekli oyuncuların yanı sıra genç ve dinamik oyucu kadrosu ile de başarılı bir dizi ortaya koyuyor. Bodrum’da çekimleri yapılan ve bahar mevsiminin gelmesi ile doğayı yeşili bolca gördüğümüz dizede son bölüm de yayınlandı. Pazar günü ekranlara gelen son bölümün ardından Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı ise çok geçmeden yayınlandı.

Bodrum Masalı 35. bölümde neler olacak?

Bodrum Masalı son bölümünden sonra yayınlanan 35. Bölüm fragmanında Faryalı’nın isyanı göze çarpıyor. Tüm çabalarına rağmen sorunları çözemeyen Faryalı ‘’ ben nerde yanlış yapıyorum’’ diyerek isyan ediyor. Bu isyana şahitlik eden Su, Yıldız, Ateş ve Kelebek ise ne diyeceklerini bilemiyorlar. Yıldız ise bu isyanın çocukların yanında yapmasından dolayı Faryalı’ya kızıyor.

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Gençler arasında ise işler iyice karışıyor. Kelebek ve Su arasındaki ilişkiye Ateş’in dahil olması; Ateş ile Aslı arasındakilere de Kelebek’in müdahale etmesi ile ortalık karışıyor. Ardı ardına çıkan tartışmalarda Su, Aslı, Ateş ve Kelebek birbirine küsüyor. Bu durumu Faryalı öğrendiğinde alaycı bir şekilde ‘’Bodrum’da küs olmayan kimse kaldı mı’’ diye konuşuyor.

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde Faryalı’nın isyanının sonuç bulup bulmayacağı; Su, Aslı, Ateş ve Kelebek ‘in aralarındaki sorunları ayrı ayrı çözerek yine eski iyi günlerine dönüp dönemeyeceklerini öğreneceğiz. Bodrum Masalı 35. Bölümü 14 Mayıs Pazar günü 20.00’de özetsiz olarak Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı son bölümünde Evren’i kurtarmak için neredeyse seferberlik ilan edilmişti. Ateş ve Kelebek tek başlarına Evren’i kurtarmaya yetmeyince Faryalı’dan yardım istemişlerdi. Ateş bu duruma razı gelmese de mecbur olduğunun farkına vardı. Faryalı ise nefret ettiği bu adamı sırf Yıldız için kurtarmayı kabul etti. Tabi bu yardımı yaparken kendilerini nasıl bir tehlikenin içinde bulacaklarından haberleri yoktu.

Evren ise bu durumda bile planlar peşindeydi. Bora’nın onu tutsak ettiği yerden kurtularak Borayı alt etme planları yaptı. Bora ise çok dikkatliydi. Evren’in kaçma ihtimaline karşı büyük önlem aldı. Bora aynı zamanda Maya’ya da yakın olmaya çalıştı. Her ne kadar Maya ona yaklaşmak istemese de bunda başarılı olamadı. Faryalı ise; Yıldız, Maya ve Aslı’nın tatil planı yapması ile yine iki arada bir derede kaldı.

Yıldızlı Otelde ise Gözde ve Su hesaplaştılar. Su olanlardan dolayı çok öfkeliydi. Bu yüzden Gözde’ye çok sert davrandı. Bu anları kaldıramayan Gözde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda Gözde’nin daha önce düşük yaptığı ve herkesten gizlediği de ortaya çıktı.

Haberin Devamı