Gazete Vatan Logo

12 Temmuz bankalar açık mı, bugün bankalar çalışıyor mu? Bankalar ne zaman açılacak, kaç gün tatil 2022, EFT - havale yapılabiliyor mu?

12 Temmuz bankalar açık mı, bankalar kaç gün tatil? Kurban Bayramı’nda 2 gün geride kalırken, yeni haftayla yani 3. ve 4. Günlerde bankalarda işlem yapıp yapılmadığı, açık olup olmadığı sorgulanıyor. Vatandaşlar arama motorları üzerinden “12 Temmuz Kurban Bayramı’nda bankalar açık mı, EFT - havale yapılabiliyor mu, Bankalar ne zaman açılıyor? sorularının yanıtını öğrenmeye çalışıyor.

12 Temmuz bankalar açık mı, bugün bankalar çalışıyor mu? Bankalar ne zaman açılacak, kaç gün tatil 2022, EFT - havale yapılabiliyor mu?

Bayramda bankalarda işlem yapacak vatandaşlar bankalarda bayram tatilinin ne zaman biteceğini sorguluyor. Bankalar 8 Temmuz Arefe günü yarım gün çalıştıktan sonra bayram tatiline girdi. Yeni haftayla Bankalar kaç gün kapalı, Bankalar ne zaman açılacak, 11 Temmuz Kurban Bayramı’nda bankalar kapalı mı? sorularına yanıt arıyor.

BANKALAR BUGÜN AÇIK MI, 12 TEMMUZ?

Kurban Bayramı günleri boyuncu bankalar kapalı olacak.

BAYRAMDA EFT YAPILIR, HAVALE HESABA GEÇER Mİ?

Kurban bayramı tatili boyunca bankalar üzerinden EFT ve Havale işlemi de gerçekleştirilemeyecek. İşlemler resmi tatilin ardından ilk iş günü gerçekleşecek.

BANKALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

13 Temmuz Çarşamba günü bankalar açılacak.