Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanında Hayriye kaçırılıyor!

Aşk ve Mavi dizisinin hem eğlenceli hem de üzücü olaylara sahne olacak yeni bölümü 27. Bölümünün fragmanı izleyenler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Ali ve Mavi’nin ilişkilerine anneleri burunlarını sokmaya başlıyor. Bakalım bu olaylar ikisinin ilişkisini ne şekilde etkileyecek. Aşk ve Mavi dizisinin 27. Bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanında Hayriye kaçırılıyor!

Aşk ve Mavi dizisi yine oldukça keyifli bir bölüm ile ekranlara geliyor. Ali ve Mavi’nin anneleri Refika ve Hayriye, gece onların yatak odalarına girecek kadar ilişkilerine burunlarını sokmaya başlıyorlar. Bu yüzden Ali ve Mavi arasında ufak bir didişme yaşanıyor.

Öte yandan dizinin yeni bölüm fragmanında Cemal hareketsiz ve baygın bir şekilde yerde yatıyor. Başında ise Ömer ve Fatma var. Ömer polisi aramaya yelteniyor ancak Fatma bu konuda çok tedirgin.

Diğer taraftan Birgül ise tekrar Refika ile görüşmeye gidiyor. Birgül, Refika’ya kendisini tekrar işe almak zorunda olduğunu söylüyor. Bu açık bir şekilde tehdit. Acaba bu tehdide Refika ne şekilde karşılık verecek?

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aynı zamanda Fatma, Ömer’in sevgilisine Fatma’nın karnındaki bebeğin Ömer’den olmadığını söylüyor. Bunun karşısında Ömer’in sevgilisi büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Fatma bebek doğduktan sonra Ömer ile boşanacaklarını da ekliyor. Acaba Ömer’in sevgilisi bu büyük sırrı saklamaya devam edecek mi? Yoksa herkese söyleyecek mi?

Dizinin yeni bölümünün en fazla heyecan yaratan olayı ise Hayriye’nin kaçırılması oluyor. Hayriye başına çuval geçirilmiş bir şekilde yüzleri kar maskeli kişiler tarafından bir arabaya bindirilip götürüyor. Acaba Hayriye’yi kimler ve ne için kaçırıyor? Hayriye’yi Ali ve Mavi kurtarabilecek mi? Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümü olan 27. Bölümü ile 12 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Aşk ve Mavi Dizisinin 26. Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümü olan 26. Bölümünde Ömer, Fatma’nın bebeğini hiç düşünmeden ve hiç rahatsızlık duymadan üstlenmişti. Bu durum herkesi bir hayli şaşırtmıştı. Hatta Fatma isterse vazgeçebileceğini söylemişti. Fakat Ömer bunu kabul etmemişti. Ömer’in bebeği üstlenmesi yalnızca Fatma’yı değil aynı zamanda bebeğin gerçek babası olan Cemal’i de oldukça rahatlatmış ve ciddi bir beladan kurtarmıştı. Öte yandan Birgül de konağa geri dönebilmenin yollarını arıyordu. Cemal ile Safiye’nin de evlilik yıldönümü yaklaşıyordu.

Cemal Safiye’ye organizasyon düzenlemesi gerektiğini biliyordu. Fakat bunu beceremeyeceğini için Ali’den yardım istemişti. Ali de evlilik yıldönümü organizasyonunun olacağı gece Cemal’in Safiye’ye okuması için Cemal’e romantik bir şiir yazmıştı. Fakat talihsizlik bu ya, Mavi, Ali’nin yazdığı bu şiiri bulmuştu. Hatta bu yüzden Ali’nin kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştı. Ali’nin Mavi’yi ikna etmesi bir hayli zor olacaktı.

Haberin Devamı