Gazete Vatan Logo

29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbulluların yoğun olarak kullandığı Vatan Caddesi de 29 Ekim'de belirlenen saatler arasında araç trafiğine kapalı olacak. Vatan Caddesi’ni kullanacak sürücüler 29 Ekim Vatan Caddesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi saat kaça kadar kapalı olacak? sorularına yanıt arıyor.

29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?

İstanbul Valiliği 29 Ekim Pazar günü kapalı olacak yolları açıkladı. İstanbulluların yoğun olarak kullandığı yollar da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında araç trafiğine kapatılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ve geçitlerinin yapılacağı alanlardan biri de Vatan Caddesi (Adnan Menderes Bulvarı) kapalı olacak. Peki, 29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?

29 EKİM BUGÜN VATAN CADDESİ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

29 Ekim Bugün Vatan Caddesi araç trafiğine Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle kapalı olacak. İstanbul Valiliği konuya dair yaptığı açıklamada 29 Ekim Pazar günü saat 06.00'dan tören bitimine kadar Vatan Caddesi ve bağlantı yollarının araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. 

VATAN CADDESİ SAAT KAÇA KADAR KAPALI?

Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) iki yönlü araç trafiğine kapatılacak. Cadde saat 06.00'dan tören bitimine kadar kapalı olacak.

İETT'den yapılan açıklamada "Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Vatan Caddesi’nde, 29.10.2023 Pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında Cumhuriyet Bayramı töreni yapılacaktır. Bu saatler arasında Vatan Caddesi ulaşımı trafiğe kapatılacağından; İETT araçlarımız aşağıda yer alan tablodaki güzergâhları kullanacaklardır." denildi. 

Haberin Devamı