Yasmin Erbil sezonu Dubai'de açtı! Peş peşe bikinili pozlar...
Ünlüler yaz sezonunu yavaş yavaş açmaya başladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, tatil sezonunu Dubai'de açtı. Sosyal medyada aktif olan Erbil, renkli bikinisiyle şezlongda verdiği pozları da takipçileriyle paylaştı. Bikinili fotoğraflarını paylaşan Erbil'in pozlarına dakikalar içerisinde binlerce beğeni geldi.
Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden olan kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık magazin gündemine geliyor. Son olarak Yasak Elma dizisinden Kumru'nun yakın arkadaşı Canan'ı oynayan ve aynı zamanda sunuculuk yapan Erbil, tatil sezonunu açtı.
YAZ LÜTFEN KAL
Pembe bikinisiyle şezlonga uzanan ünlü isim, art arda verdiği pozları Instagram hesabından yayınlayarak "Yaz lütfen kal" notunu yazdı.
Erbil'in pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Bazı sosyal medya kullanıcıları, bir paylaşımda kızının dekoltesine sansür uygulayan Mehmet Ali Erbil'i işaret ederek "Aman Mali görmesin" yorumunda bulundu.
Gözlerden uzak bir yaşam tercih eden ablası Sezin Erbil'in aksine sık sık magazin gündeminde yer alan Yasmin Erbil'in yaşı da merak edildi.
Yasmin Erbil 25 yaşında...