Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Haziran Survivor birinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 12 Haziran 2022 Pazar akşamı üçüncü ve dördüncü gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Survivor'da o isim adaya veda etti. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 12 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor birinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

Yeni haftanın dokunulmazlık yarışı öncesinde yarışmacılar kaptanlık oyununda performans sergiledi ve takımlar belirlendi.

SURVİVOR YENİ KAPTAN VE TAKIMLAR
Survivor All Star yarışmasında haftanın kaptanlık yarışını erkeklerde Ogeday, kadınlarda da Nagihan kazandı.

Yeni takımlar şöyle oldu:
Ogeday Atakan Berkan Nisa

Nagihan Adem Ayşe Batuhan Hikmet

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM
Haftanın dokunulmazlık oyununda takımlar kıran kırana yarıştı. Oyunun ilk turunu 8-6 ünlüler kazandı.

İkinci turda Hikmet'in sayısı ile dokunulmazlığı ve ödülü kazanan ünlüler takımı oldu.

Mavi takımda dokunulmaz olan isim Ogeday oldu.

Dokunulmazlık oyununu kazanan takım aynı zamanda güzel bir yemek, masaj ödülünün sahibi oldu.

KAVGA SONRASI AYNI TAKIMDA YARIŞTILAR!
Acun Ilıcalı, önceki ada konseyinde Nagihan ile Hikmet arasında yaşanan tartışma sonrası yeni haftada aynı takımda yer almaları konusunda ikiliye söz hakkı verdi.

İstemediğin ot burnunun dibinde biter diyen Nagihan, ''Ne olduğunu ben de anlamadım, karşı takım da anlamadı. Sonrasında Hikmet bizim kucağımızda yer buldu. Ben Hikmet'le aynı takımdayken çok güzel mücadeleler veriyorduk. Gelene hoş geldin derim, niye geldin demem. Şimdilik bir sıkıntı yok, kazanmaya odaklıyız. Kişisel sorular ayrı, parkurdaki mücadeleler apayrı.'' dedi.

Konu hakkında Hikmet ise ''Burada herkes birbirini sevmek zorunda değil, saygı gösetermek zorunda. Sezon başından beri şunu söylüyorum, nerede olursam orada mücadele veririm. Arkadaşlarımla beraber benche çıktığımda elimden geldiğince çaba göstermeye çalışıyorum.'' sözlerini kullandı.

İlk kez Hikmet ile aynı takımda yer alan Adem, ''Burada herkes birbirini sevmek zorunda değil, saygı gösetermek zorunda. Sezon başından beri şunu söylüyorum, nerede olursam orada mücadele veririm. Arkadaşlarımla beraber benche çıktığımda elimden geldiğince çaba göstermeye çalışıyorum.'' şeklinde konuştu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?
Survivor'da elenen isim dün akşam belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe olurken sırasıyla Batuhan, Hikmet ve Anıl'ın ismi eleme potasında yer aldı.

Dördüncü eleme adayı olan Anıl Berk Baki, dün akşam yarışmaya veda etti.

Dokunulmazlık oyununu Mavi takım kaybettiği için konseye gitti.

Konseyde en çok ismi yazılan kişiyi Acun Ilıcalı açıkladı.

Haftanın ilk eleme adayı Nisa seçildi.