Samsunspor'da Çağlar Söyüncü ve Nhaga bombası! Yüksel Yıldırım 'asla' deyip açıkladı
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Çağlar Söyüncü ve Renato Nhaga transfer haberleriyle ilgili gündem olacak ifadeler kullandı. Yıldırım 'asla' deyip bombayı patlattı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım transfer çalışmaları hakkında gündem olacak ifadeler kullandı.

Transfer sürecinde ilerledikleri yol hakkında Gazete Gerçek muhabiri Barış Gök'e özel açıklamalarda bulunan Yıldırım, Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ve Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Renato Nhaga'nın kırmızı-beyazlı ekibe önerildiği iddialarına da açıklık getirdi.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı; "Çağlar Söyüncü'yü biz asla almayız. Onun futbola bakış açısıyla bizim bakış açımız farklı. O yüzden transfer planlamamızda yer almıyor. Nhaga'yı da alıp ne yapacağız. Orta sahamız dolu. Kadro mühendisliği ve planlamadan haberi olmayanlar bu iddiaları ortaya atıyor. Bazı medya kuruluşları da yazıyor ki Samsunspor üzerinde baskı oluşsun. Başkası istiyor diye ben transfer yapmıyorum. Çağlar ve Nhaga ile ilgili girişimlerimiz hiç olmadı" diye konuştu.

Transferde ilerlerken planlamalar yaptıklarını dile getiren Yıldırım, "Bizim bir futbol aklımız var. Hocamızla oturup konuşuyoruz. Biz ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Bizim oyun sistemimize uyabilecek oyuncuları alıyoruz. Scoutlarımız çalışıyor. Biz menajerlerin gönderdiği oyuncuları almıyoruz. Scoutlarımızın seçtiği oyuncuları alıyoruz" şeklinde konuştu.

