Rıdvan Dilmen'den yeni yönetime çağrı! 'Bir an önce gönderin gitsin'
Dün Altay'ı deplasmanda 1-0 yenmesine rağmen sergilenen oyun açısından yine sınıfta kalan Galatasaray'da bazı futbolcuların gözden çıkarıldığı öğrenilirken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in tecrübeli isim hakkında 'Bir anda önce gönderilmeli' sözleri büyü dikkat çekti.

"Önümüzdeki hafta Giresunspor kazandığı anda ligden düşen 4 takım belli olmuş olacak."

"Torrent, kalan tüm maçları kazanıp kararı yeni başkana bırakmak istiyor. Futbolcular da takımda kalmak için kendilerini göstermek istiyor."

"İkinci devre Galatasaray bildiğin mahkum oynadı. Pulgar, sürekli savunmanın ortasına yaklaşıp takımın merkezini geriye çekti."

"Muslera, Türkiye'de 1-0'ı en iyi oynayan kaleci. Zamanlaması, yaptığı kurtarışlar yine harikaydı."

"Marcao sakatlandığı için sarı kart görüp cezasını sakatken çekmek istedi."

"Galatasaray'ın yeni yönetimi kim olursa olsun Torrent ile çalışmayı düşünmüyorlarsa hemen yeni teknik direktörü getirmeli. Gelecek sezonu beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum."

"Gomis'i yedek bıraksanız kapris yapar, belli. Bu performans ile de oynayamayacağı için Gomis ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum."

"Artık kulüpler çok zor transfer yapacağı için daha uygun oyuncuları transfer etmek zorunda kalacak. Artık satış dönemi başlayacak. Kerem, Marcao gibi oyuncuları 10 milyon euro teklif gelirse için acısa da satmak zorunda kalacaksın."

"Galatasaray'ın da iyi bir scout ekibi olduğunu biliyorum. Gelecek sezon yapılanmasında "çilek" transferleri peşinde koşmak yerine scout ekiplerinin dinlemeli Galatasaray."

"Pulgar mı Taylan mı diye sorsanız Taylan derim. Taylan, birkaç hata yaptı diye hemen gözden çıkarmamak gerekli diye düşünüyorum."
"Altay'ın çok maçını seyrettim. Hiç bu kadar baskıya aldıkları bir rakip hatırlamıyorum son haftalarda."


