Kocaeli'de valilik duyurdu: Adapazarı gişelerinde yeni dönem başladı
Kocaeli Valiliği yaptığı duyuruyla Adapazarı gişelerinde yeni bir dönemin başladığını duyurdu.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Sorumluluğundaki Gișelerde, Kanopiler ile Binaların Yıkılması ve Serbest Geçiş Sisteminin Altyapı İmalatlarının Yapılması ve Diğer Ücret Toplama İstasyonlarında Olușan Hasarlı Altyapı İmalatlarının Yenilenmesi Yapım İşi çalışmaları kapsamında;

"ÇALIŞMALAR SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK"
0-4 TEM Otoyolu Adapazarı Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiș Sistemine dönüştürme çalışmaları yapılacaktır. Yapılacak çalışmalar nedeni ile Adapazarı Gișelerinden Otoyola giriș ve çıkışlar, servis yollarından kontrollü olarak sağlanacaktır. Çalıșmalar 23.12.2025 Salı günü bașlayacak olup, 24 saat esasına göre çalışılacaktır."

"Bu nedenle çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet tedbirleri alınacak ve onaylı trafik projesine göre gerekli trafik işaretlemesi yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

