Erzurumspor'un 'tekerlek patladı' paylaşımı Amedspor'u ayağa kaldırdı
TFF 1. Lig’de 35. hafta maçlarının oynanmasının ardından Erzurumspor’un Amedspor’a yönelik yaptığı paylaşım Diyarbakır ekibini resmen ayağa kaldırdı. Amedspor'dan konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

TFF 1. Lig’de lider Erzurumspor, sahasında ağırladığı Boluspor’u 2-0 yenerek puanını 78 yaparak liderliğini sürdürdü. Amedspor ise evinde Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldı. Puanını 72 yapan Diyarbakır ekibi ile Erzurumspor arasındaki puan farkı 6’ya çıktı.

Erzurumspor, 35. hafta maçlarının bitmesinin ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Amedspor’un daha öne paylaştığı Süper Lig temalı otobüs videosunu alıntılayan Erzurumspor, "Tekerlek patladı" etiketiyle "Bu renkler sizi taşımaz…Başka renklerle tekrar deneyiniz…" ifadelerine yer verdi.Paylaşımda, söz konusu videonun kurgusunun değiştirilerek otobüsünün tekerlerinin patladığı ve durağa çarptığı versiyonu kullanıldı.Erzurumspor, yapılan paylaşımın devamında kendi takım otobüsünün görüntüsünü de videoya ekledi.

