Canlandırdığı rol başına geldi! Erkan Can: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım
12.09.2024 - 07:58Güncellenme Tarihi:
Erkan Can, dolandırılan bir profesörü canlandırdığı 'Meşru Gayrimeşru' filmin ön gösteriminde görüntülendi. Telefon dolandırıcılığına maruz kaldığını ve yaşadığı acı tecrübe nedeniyle rolü kabul ettiğini anlatan Can, "Adamların rolünü resmen yedim" dedi.
1

Erkan Can, Kemal Uçar, Şahin Sarsu, İbrahim Temizoğlu ve Yusuf Uyar'ın yer aldığı Meşru Gayrimeşru filminin ön gösterimi, önceki akşam Zorlu Center’da yapıldı.
Erkan Can, "Bir profesörün telefonla dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım" ifadelerini kullandı.
2

65 yaşındaki sanatçı, "Bilinçlensin insanlar. Beni telefonla aradılar, dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü yedim resmen. Dikkatli olsun herkes. Adam şimdi cezaevinde. Paramı TL olarak aldım" şeklinde konuştu.
3

Yönetmen koltuğunda Ömer Kaydi'nin oturduğu, yapımcılığını Orhan Şeddatlı'nın üstlendiği Meşru Gayrimeşru filmi, 27 Eylül'de vizyona girecek.



